- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Субтитри за College (2008)
Ще съм благодарен, ако ми помогнете да намеря субтитрите за College, че никъде нищо не намерих...Мерси предварително!
I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~
http://subs.sab.bz/index.php?s=00561...f8225d064e9db&
надявамс е за този филм да става въпрос![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Не е тук но мерси се пак![]()
I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~
кое не е тук?не е филма ли...?
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
v linka koito si mi dala go nqma... tva imah predvid
еми аз ги имам...но незнам как да ти ги пратя...виж в замунда или в аренабг.комили на subs.sab.bz...на мен ми излиза че има субтитри...
![]()