- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко се задържа...
тена според ваши наблюдения??Ако кожата повече не се излага на слънце след колко време г/д избледнява и знаете ли някакъв крем или лосион за тяло или нещо др за запазване колкото се може по-дълго( е не до следващто лято де
) 10кс
Моят вече падна.
Чакай да преброя... по-малко от месец.
При всеки е различно.
Една приятелка си маже тялото с обикновено кремче и си мисли, че така си "пази" тена... Не мога да кажа работи ли![]()
ееее отчая ме![]()
по-малко от месец само
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami pri men 2 sedmici i padna![]()
![]()
i az iskam nqkakyv krem
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
ми .. и моя почти падна.. 2 месеца![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хаха,само моя ли стои чак до декември някъде![]()
mi moq oshte si sedi amaaa az 2 meseca nqkade bqx na more ii vseki den na plaj.....obache mi pisna veche![]()
Moq oshte lichi, v smisal zabelqzva se razlika s bikinite, ama ne e kato v nachaloto. Veche mina 1 mesec i polovina, otkakto bqh na more. Maji se s krem za potymnqvane, za da ti se zapazi tena po-dylgo.
Бях чул че като ядеш моркови си задържал тена за повече време ама незнам дали наистиан е така :-)
апфф и за кво ти е тен през зимата-кой ще ти го гледа под половера![]()
![]()
при всеки е различно...зависи от кожата ти![]()
Аз не мога да кажа колко съм избледняла,но определено си личи доста разликата (която така или иначе не беше чак толкова голяма....)
Има кремове който помагат за по дълго запазване но те са за след слънце(т.е. като се прибереш от плаж да се мажеш)
Иначе има автобронзанти и солариум ако толкова искаш тен![]()
Ходи на солариум по малко и по- рядко, за да си задържиш цвета на кожата, който искаш. С тия мазила най- много да станеш на петна![]()
Направи добро- яж л***о !
какъв е тоя крем? Да не е нещо от сорта за изкуствен тен на Ейвън или такиваПървоначално написано от Nadelina
![]()
И аз като ходя по 2 месеца на море ми пада много късно, а разлика си имам до следващото лято. Никога не ми пада изцяло
Иначе си хидратирай добре кожата.
e toi moq ne e padnal syvsem pak sym si 4erni4ka no iskam kato v na4aloto kato obleka bqlo da sym kato mulatkiteam za sulariuma sym 4ula 4e uvrejda kojata a tva s morkovite e syvsem lek ten
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
ми разликата се забелязва дълго времесмисъл поне месец и нещо
![]()
Много си ме кефи сега както е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.