.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Много объркана!!! Help

мерси на всички

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Хюстън,Хюстън чуваме ли се?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    нема кво да се чудиш, фащай го ако те иска
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Е ние няма как да ти помогнем, защото няма как да знаем какво точно изпитваш. Ти трябва да си прецениш, но по това, което казваш явно го харесваш момчето така че моят съвет е да действаш
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Е ние няма как да ти помогнем, защото няма как да знаем какво точно изпитваш. Ти трябва да си прецениш, но по това, което казваш явно го харесваш момчето така че моят съвет е да действаш

+1

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Приятели с привилегии ще ви отива много
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Пеперудките.....съм ги чувствала само 1 път......и то в 7 ми клас...с 1 вото ми гадже...... Той ме разочарова..... ама аз продължавах да си ги чувствам. Сега съм с човек който мн обичам....и сме от ммн дълго заедно.... но не чувствам пеперудки. Просто го обичаМ....как да ти обясня.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Пеперудките.....съм ги чувствала само 1 път......и то в 7 ми клас...с 1 вото ми гадже...... Той ме разочарова..... ама аз продължавах да си ги чувствам. Сега съм с човек който мн обичам....и сме от ммн дълго заедно.... но не чувствам пеперудки. Просто го обичаМ....как да ти обясня.....
    Обясни ми го в лютеница,кашкавал,кисело мляко (на баба кафяво за предпочитане),вафли боровец 4-ка и некои мач у ШЛ (нашите не стуват вече,срам ме е от Левски вече (бях им почитател) )
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Обясни ми го в лютеница,кашкавал,кисело мляко (на баба кафяво за предпочитане),вафли боровец 4-ка и некои мач у ШЛ (нашите не стуват вече,срам ме е от Левски вече (бях им почитател) )
    aaaaaa????????

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Доколкото прочетох,го харесваш.Не винаги се познава по "пеперудите" в стомаха.

Град
    свищов
    tei kato gledam mai si vliubena... i az v momenta sym vliubena no peperudkite v stomaha za 1-vi pyt gi nqma... otletqha v ne4ii dr stomah no tova ne zna4i 4e ne go obi4am... shtom go haresvash ili spored men obi4ash zemaite se i ot tam natatyk kvot stane

Никой не може да ти каже какво чувстваш. Остани сама и се опитай да осмислиш всичко.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

na4i sq 6ti kaja kvo ti ima i mene me trese6e nqkuv takuv hormon ama vze da mi minava zna4i mom4eto ti obru6ta vnimanie kefi6 4e e mil s tebe i osven tva 4e e naistina gotino mom4e za koeto mn momi4eta biha si izkubali kosite qko ti e nqkak si kefi te i po4va6 da se privurzva6 kum nego i sled nqkuv period si misli6 4e go obi4a6 tc nqma takova ne6to ama vse pak ni6to ne ti pre4i da ste zaedno

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    aaaaaa????????
    А не ми се прави.Ще те кажа на чичо ти аз :P
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

аз лично мисля че го харесваш тъиче зимаите се

Цитирай Първоначално написано от sunshineee
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka

+1
    +1
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен си влюбена. . първо се изясни и той какво чувства и тогава мисли за по нататък

Re: Много объркана!!! Help

Цитирай Първоначално написано от seduction_ls
    Аз мин. год, бях влюбена/за пръв път/ в 1 момче,но това, тези чувства към сегашното момче не са като миналогодишните,
    Любовта Никога не е една и съща, за да разбереш какво чувсвтваш към него няколко дена не контакувайте! Ако ти липсва, ако искаш да си до него, ако имаш нужда да си с него и т.н - еми честито Влюбена си! :P

Благодаря на всички!
    Може би наистина съм влюбена, но се заблуждавам заради миналото момче и тогавашните ми чувства.Ще обмисля какво да правя, тъй като мисля, че имаме хубаво приятелство и нз как биха се отразили на него по- ... интимни отношения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си