- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МРАЗЯ ГО!
Преди 1 година се запознах с него.Веднага го заобичах.От тогава постоянно тичах по него.Дори ходихме 2 месеца.Много сложна и объркана история.Скандали,събиряния какво ли не.Оня ден щяхме да го направим.Но ни прекъснаха и не стана.От петък се държи като глупак,пише си разни тъпотии по профила в скайп относно мен,питах го съжалява ли за тва дето щеше да стане и той ми вика НЕ ЗНАМ СЕ МИ Е ТАЯ![]()
![]()
![]()
на кратко-играе си с мене.Писна ми вече от това гадно копеле МРАЗЯ ГО бясна съм му искам да го убияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
И?
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Й !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Drebs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Не се ядосвай заради него, а по-добре го остави и се опитай да го забравиш.По-добре, че не си го направила с него, защото сега щеше да съжаляваш и да си бясна още повече.Ти сама каза, че си е играл с теб - не си причинявай повече мъка и го забрави.Омразата е лошо чувство и не води до нищо хубаво.
Щ звучи по-добре.Първоначално написано от t0nit0yy
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Лелеее спокойно бе момеНе е хубаво толкова нерви, че щи побелеят косите на млади години. Просто го зарежи - явно е някъв келеш дето не си заслужава. Пък и друг път не се навивай толкова лесно да лягате щото другият път няма да имаш късмет и ще чуеш "все тая ми е" вече след като сте спали, а тва 100% е по-гадно
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не го мразиш, чувстваш се обидена и унизена от неговото поведение именно защото имаш чувства към него. Затова може да спреш да бълваш змии и гущери по форумите.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мисля че drebs е права с това "И ?" Нещо май пропускам не мога да хвана смисъла.Ти изповядваш ли се тукане знам с каква цел пишеш тая тема
Мисля,че трябва да си намериш друг..явно този не те е заслужавал !И по полека с нервите,че ще остарееш бързо
![]()
![]()
Хвани пиини два валериана и си полегни да спиш.И утре на контролен преглед тук.Окей!? Айде Приятна Вечер
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не се тормози.Тегли му една майна и да не ти пука.Живей си живота и не се ядосвай за глупости.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
xax teia mujde sa golemi keleshi be aaa i az sum mom4e![]()
![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
ем не те заслужава ..ти пък ко се вързваш![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ne se qdosvai tolkova,ostavi ne6ata,kakto sa ili go ostavi,ne si zaslyjava
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първото,което ще те посъветвам е да не се нервираш толкова много....Детинска реакция му е просто...Недорасло келеме е ....Остави го...Първоначално написано от t0nit0yy
![]()
ЙПървоначално написано от Drebs
![]()
Първоначално написано от LastWarrior
Ся ш' ти цитирам най-мъдрата мисъл на бившото кюфте:
"Да се ядосваш, значи да обвиняваш себе си, за грешките на другите!"
Прай си извода! И леко..Тая нервна сиистема, ще ти е нужна!
И какво да направим?! И ние ли да го мразим?!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
това беше показно какво става когато момиче не получи това което иска![]()
kvo si kasa6 nervite? da ne e edinstven![]()