- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МРАЗЯ ГО!
Ми... тъпак. Кво 'абиш нерви, не си заслужава.
Ама ние жените сме такива, хабим си нервите с най-големите ГОВЕДА и после когато вече сме олизали до блясък подметките и гъза на чудото ни святка че е голямо дупе и че не трябва да се занимаваме с него.
Винаги в живота се пада по един такъв.![]()
Вкарай малко самоуважение и не се пени толкова.
Заебавай го и скъсвай всякви отношения с него, просто не си губи времето.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мацка ... драматизираш!Моя въпрос също ще е "И?"!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Явно няма отговорПървоначално написано от miss_asi
![]()
![]()
pri men be6e po su6tiq na4in ...samo deto ne se stigna i do gajosvaneeprosto go zaebi ii tfa da ne ti dreme !![]()
tiq hora trqq se zamislqt malko....USPEH AN TEB MILI4KA
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
mi samo 6te ti kaja 4e i moq be6e sa6tiq....smisal daje po zle za6tot mi posqga6e pred pritelite mu i pred moite....kakto kaza ti 4e si imala namerenie da mu pusne6....as sa6to imax takova namerenie samo 4e nz kvo mu stana i go pitax po skype se o6te navit li si za onova ne6to i toi mi vika ,,q si e**i maikata ma k***o" i as go otrazqxza tova ima xora po zle ot tebe spoko 6te doide i 6te te potarsi badi sigorna rano ili kasno 6te doide....
Абсолютно . . виж к'во . . не си заслужава момеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
PORansni be da mu eba maikataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и аз да съм и аз ше си играя с теб( щом си толкова тъпа да търпиш)
+1 Ще добавя само, прочети си подписа и хубавичко го анализирай!Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()