- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеаления подарак
Здравейте на всичките,искам да ми дадете съвет за идеалния подарак за едно момиче,послучей коледамомичето е на 18години,харесва изненади ,няма претенци но аз искам да и взема нещо което ще и остане за спомен и дори един ден да се разделиме тя да може да се сеща за мен тогава
![]()
Какво ще я прави тази плюшена играчка?на 18 е, по-добре някаква гривна, бижу, обеци ако носи..
Обици носи да,но са и подарак от майкаи и незнам дали ще иска да ги свали да носи мойте постояно,други работи неноси гривни и така на татък,а за плюшена играчка е голяма вече,аз мислих нещо като албум и вътре да го напълна само с наши снимки само и така да си има нещо заспомен което да и напомня за хубавите ни моменти,и нещо дреха да и взема и нз какво друго примерно ?Искам нещо с което да и докажа че я обичам и е всичко за мен,а не само от това което има нужда![]()
от година и половина сме заедно и имаме много хубави наши снимки от море/почивки и т.н.т. но на компютъра само,за букет съм и харесал вече 49рози![]()
Романтике ти снимките можеш да си ги изкараш и пак да си направиш албум
Абе хора престанете с тия албуми и общи снимки за Коледа .
Щом толкова искаш да я зарадваш подари и някое бижу , козметика
Подари й уикенд в СПА център
Попитай я нея от какво има нужда и какво иска за Коледа а не прави разни албуми и цветя
Обожавам да ми подаряват цветя обаче на мен тва не ми е Коледен подарък а жест за всеки ден .
Всъщност хубавия подарък е този, който показва, че някой те познава и може да отгатне твоите желания. Във форум няма как да ти помогнем, нито пък ще получиш адекватен съвет. За година и половина я познаваш достатъчно добре, за да знаеш какво би искала да получи от теб.