- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- перфектния подарък ???
Стига уееее, една забележка е достатъчна, осрахте й/му темата...![]()
...вЕрно че неграмотността в БГ става все по-голяма ама давайте поне и някви идеи, човека ще се отчая съвсем...![]()
Ако е момиче букет цветя май е достатъчен, играчки не се ли подаряваха когато "с МиЛуТУ прАвИм цеЛии 3 мЕсеЦъ"? Стига bullshitz... Букет с рози, средно голям, който да може да носи. Аз доста често съм виждала момчета да подаряват ОГРОМНИ букети на приятелките си, но за мен това е прекалено, голямо престараване, голямо нещо.Изобщо - крайностите sucks, така че нещо средно голямо ще е доста подходящо. Мисля че се подразбира че букета ще е от рози. Може да я заведеш на ресторантче, после у вас, да си си подредил хубаво стаята, да си сложил сатенени чаршафи и да си прекарате невероятна нощ.
Ако е мъничка и няма как да я водиш у вас и да я пориш () само букета с розите и ресторанта стига, може и някаква верижка от сребро, тънка, красива и дори без сърчице ще е по-гот, но в момента говоря от 1во лице, а мацката си я познаваш ти...
Ако е момче ... ми мързи ме да измислям, ама да му се пръкнеш облечена като дяволче и пак сатенени чаршафи е nice...
И изобщо вкарайте някакво въображение, защото много ми е Х как може да има толкова много теми "Кво да му/й подаря?"
Вие си познавате половинките, имате идея какъв тип хора са, доколко се кефят на сладникави истории и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride