.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Обича ли ме или всичко е лъжа ??

Пред всяко момичe винаги възниква въпроса "Обича ли ме или всичко е лъжа?? ".Преди година и половина се запознах с едно момче никога не съм предполагала,че ще бъдем заедно,но ето,че стана.Обичам го страшно много,но понякога си мисля че всичко е една лъжа.Казва ми за голямата си любов към мен,но при скарване всичко рухва..Продължителните караници ме направиха както по силна така и по уязвима..Свикнах да убивам тъгата си с сълзи и ми стана навик да плача.Понякога имам чувството че бившата му винаги ще пречи на щастието ни,защото макар и да не си признава той още изпитва нещу към нея което ме кара да мисля че думите "Обичам те" са една лъжа..Чела съм какво са си писали за тяхната голяма любов за това как никога няма да я забравят и още куп неща и когато му потърсих обяснение той започна да говори колко ме обича и това е само чат няма нищо истинско,но аз не съм сигурна че той я е забравил..
    Спречквали ли сте се с въпроса "Обича ли ме?" и как разбрахте истината..?? Как да повярвам че тя е минало ??? Какво да направя ??

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми поредното недорасло момиче . Много се обичате,обичам те милуууу. Моята лубов е безкрайна като океана разбираш ли
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Ми поредното недорасло момиче . Много се обичате,обичам те милуууу. Моята лубов е безкрайна като океана разбираш ли
    Много добре казано.

Бих добавила само.....че единственият начин е да го изпробваш......ама нз как....не ви познавам

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    хм...и как реши че е недорасла!? Може найстина да се обичат...винаги тряа всичко да е под общ знаменател...

П.П. не се заяждам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    хм...и как реши че е недорасла!? Може найстина да се обичат...винаги тряа всичко да е под общ знаменател...

П.П. не се заяждам
    И аз ама помисли малко.Намира утехи в сълзите и много често плаче.100 % слуша т.н. "депресарки" песни.И оттам си набива в главата,че всичко е лъжа и т.н. да не изброявам,че издребнявам.Може наистина да се обиждат.Но нека си поговорят,но дано не го обърнат на скандал
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.

Мега фен Аватара на Biskfitka

П.П. не се заяждам
    И аз ама помисли малко.Намира утехи в сълзите и много често плаче.100 % слуша т.н. "депресарки" песни.И оттам си набива в главата,че всичко е лъжа и т.н. да не изброявам,че издребнявам.Може наистина да се обиждат.Но нека си поговорят,но дано не го обърнат на скандал
    мхм....ама то в темата си пише...карат си доста често.....явно не става с разговори тя затова иска съвет как да разбере дали той лъже...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Благоевград

П.П. не се заяждам
    мхм....ама то в темата си пише...карат си доста често.....явно не става с разговори тя затова иска съвет как да разбере дали той лъже...
    Нека се разрови в раздела.Предлагал съм много планове и са много успешни.Една от авторите ми каза,че съм гении
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    tuk otrivam srodna du6a samo 4e razlikata pri men e 4e biv6a ne se mesi no mnogo pyti kato sme se karali i az sym si zadavala tozi vypros na4ina da razbere6 ako ti go e dokazal na men mi go e dokazal no az o6te si imam symnenia no samo na momenti
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Ами пробвай да се отделиш замалко от него...или нещо такова...и ако той те търси и те иска и не се отказва значи те обича....абе какво се замисляш...кефи се на моментите заедно.Те остават! Не си съсипвай живота с излишни мъчения.Един Господ знае какво му е в главата и в сърцето....както и в твоето...

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Според мен момичето няма за какво да го опрекваме.Тя просто иска съвет и аз ще си дам мнението което е: просто говори с него.Съжалявам че звучи толкова клиширано ама това е начин.Не можеш на 100% да знаеш какво се крие в ума на едно момче нито пък ще чуеш на 100% да си признае нещо...но все пак опитай.Старите хора с по - голям житейски опит са казали: "От опит глава не боли" така, че действай.Стискам ти палци защото е много кофти когато незнаеш дали найстина държи на теб.Аз съм в подобна ситуация.Ако искаш пиши ЛС

Аз не бих истърпяла нещо подобно независимо от колко време ходиме. Само факта, че не съм единствена в съзнанието му би ме притеснил. Не бих се доверявала на такъв човек, но в момента и моето гадже не искам нито да го виждам, нито да го чувам Така, че не съм сигурна дали ти давам компетентно мнение или просто съм сърдита на гаджето ми

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Обича ли ме или всичко е лъжа ??

Цитирай Първоначално написано от MiSs-KaPrIzZ
    Пред всяко момичe винаги възниква въпроса "Обича ли ме или всичко е лъжа?? ".Преди година и половина се запознах с едно момче никога не съм предполагала,че ще бъдем заедно,но ето,че стана.Обичам го страшно много,но понякога си мисля че всичко е една лъжа.Казва ми за голямата си любов към мен,но при скарване всичко рухва..Продължителните караници ме направиха както по силна така и по уязвима..Свикнах да убивам тъгата си с сълзи и ми стана навик да плача.Понякога имам чувството че бившата му винаги ще пречи на щастието ни,защото макар и да не си признава той още изпитва нещу към нея което ме кара да мисля че думите "Обичам те" са една лъжа..Чела съм какво са си писали за тяхната голяма любов за това как никога няма да я забравят и още куп неща и когато му потърсих обяснение той започна да говори колко ме обича и това е само чат няма нищо истинско,но аз не съм сигурна че той я е забравил..
    Спречквали ли сте се с въпроса "Обича ли ме?" и как разбрахте истината..?? Как да повярвам че тя е минало ??? Какво да направя ??
    Ако той ти обича,първа ще почувстваш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Айде пак ясновидските способности ще влязат в употреба ...
    Скъпо мое малко недорасло момиченце , НИЕ няма как да ти кажем , дали той те обича или не ! Това можеш само и единственно ТИ да си прецениш, защото ти си с него не ние !!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами кажи му бе и да се надяваме да не е някой 14-15-годишен пикльо

Град
    Пловдив
    Въпрос : бараш ли го с гъза ?

Ходи на врачка да ти каже, кат си толкова проста, че да не можеш сама да разбереш. Ай , спасявай се.
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Лъжа е!
    Честито!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

[b]Винаги ме е притеснявало това,но след най-голямото предателство последния път просто спря да ми пука..Примирих се,че думите "обичам те " са любими на всяко момче..Точно те са необходими,за да получи каквото иска..Така че вече не се питам дали е искрен-просто знам,че не е а твоето момче явно още мисли за бившата си,доста гадно е постъпил,като ти е казал че е само чат Поговорете
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    След всичко,което прочетох ще ти кажа моето мнение а то е:Че той явно още я обича.И след като ти твърдиш,че си чела за тяхната любов това е неговата голяма любов... Защо иначе и ще пази,какво са си писали??

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    След всичко,което прочетох ще ти кажа моето мнение а то е:Че той явно още я обича.И след като ти твърдиш,че си чела за тяхната любов това е неговата голяма любов... Защо иначе и ще пази,какво са си писали??
    Съгласна съм!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от V1k1tYyY
    [b]Винаги ме е притеснявало това,но след най-голямото предателство последния път просто спря да ми пука..Примирих се,че думите "обичам те " са любими на всяко момче..Точно те са необходими,за да получи каквото иска..Така че вече не се питам дали е искрен-просто знам,че не е а твоето момче явно още мисли за бившата си,доста гадно е постъпил,като ти е казал че е само чат Поговорете
    Излиза да не вярваме като ни казват "Обичам те"

Всъщност аз винаги съм си мислела че действията>думите.
    Думите могат да са лъжи, но поведението на един човек няма как да излъже, най-малкото се усеща в погледа какво чувства човека.

А авторката да се замисли какво прави с човек, който още не е преодолял бившата си, не знае какво иска и съзнателно или не си играе с чувствата й?
    Махни го. Нека си преодолява бившата насаме. Няма смисъл да си втора цигулка. Самоуважение му е майката - и стига си ревала, прилагай си самоуроци по хладнокръвие. Аз опитвам, въпреки че е трудно - чувствителен човек съм.

И да, тъжно е, но явно са лъжа думите му.. не те обича.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мерси на всички,но реших че е по добре да си живея живота вместо да създавам любовни триъгълници и сериозни връзки..Живота е пред мен..Тя за него може да е единствена,но осъзнах че той не е ..

Т.е. махаш го? Браво ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ще разбереш дали те Обича, като го зарежеш, човек разбира какво е имал, чак, когато го загуби! Пък и като не си сигурна в чувствата му, защо си с него?! Доверието в една връзка е много важно, няма ли го, всичко пропада Историята ти ми е много позната, аз имах същия проблем с бишия си приятел, той даже ме заряза заради бившата си приятелка и после се върна при мене, така че прави си изводите сама! И вземи под внимание горните ми думи

Лъжа е мн ясно той я обича и на всичкото отгоре се и чукат...пък ти седиш и ревеш като хУлигофрен...я земи се стегни и стиа си се правила на малка...някъф келеш ще диктува тука я да фаща гората и да си нямаме разправий...пък риби в морето бол...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на mynichka
    и как очакваш да ти отговорим нито тебе нито него познаваме и да ти кажа дали те обича ...еми добре според мен НЕ ..щом се занимава с бившата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си