.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на koalka
    Една любов не може да се забрави току-така, а ти искаш от него да го направи, след като вече е с теб, за него нищо да не означава това, което е изпитвал...Според мен тя е минало, но винаги ще си спомня.Това не означава, че не те обича, но само до тук.
    Любовта не се казва, а се показва, какво са казали хората...Лесно е на думи, на дела е трудно...поговорете относно караниците, направете нещо да ги ограничите до минимум.Не позволявайте връзката ви да рухне.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от MiSs-KaPrIzZ
    Мерси на всички,но реших че е по добре да си живея живота вместо да създавам любовни триъгълници и сериозни връзки..Живота е пред мен..Тя за него може да е единствена,но осъзнах че той не е ..
    Qvno i ti TOOOOLKOVA go obi4a6,4e samo sled stranica i polovina izpisani komentari re6i da mu bie6 duzpata.Ne kazvam,4e ne e trqbvalo,prosto mn burzo "predade" "lubovta" si...hahaha.4ESTITO!Ve4e nqma biv6i,bude6ti i vuprosi "obi4a li me ili da si sreja venite"!!!

Някой по-горе посъветва авторката да се отдалечи от приятеля си и така да го провери дали я бил обичал или не. Бъдете сега честни и кажете не нямате ли поне един обвързан приятел, който да обича приятеля/ката си и въпреки това да я лъже? Искам само да кажа, че така нищо няма да провери, дори на съвестта му няма да повлияе ако я е лъгал и преди. Разговорите също няма да са решение според мен , пак поради причината със съвестта. Съгласна съм само, с това, че може и да си го втълпява, в крайна сметка на мен ми се вижда не толкова ненормален разговора с бившата му - възможно е да е обичал силно и преди нея (авторката)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си