здравейте нова съм и имам един проблем, е или поне за мен е проблем

Та с гаджето ми ходим малко повече от 2 години и той сега е 2 година студент. Миналата година като одите го понесох мн зле. Сега съм почти ок, но се пак малко ми липсва и малко ми е странно. Цяло лято се виждахме мисля, че от цялата ваканция има само 3-4 дни, в който не сме се виждали. Той в момента няма нет, така, че не можем да си чатим и се разбрахме да се обаждаме един на друг. Ми супер гласа му ме успокоява. Обаче, той най-нахално ми заяви, че съм му досаждала!

И ето защо.Още в сряда ми каза, че му досаждам. от понеделник до сряда се бяхме чули. в понеделник му се обаждах 2 пъти - сутринта и вечерта, а той на мен по обед. Във Вторник се чухме веднъж (вечерта), а в сряда 2 пъти му се обаждах. 1 път да му кажа, нещо, което го интересуваше, а в сряда му се обадих чак вечерта, просто да го чуя. За съжаление оцелих, точно когато яде, Явно аз трябва да имам предчуствие кога яде и да не му званя. Казах му ок, сори щи звънна по-късо и той каза че съм досадна! е кфо ми е досадното, че малко ми липсва ли? + това той се държи некакси много гадно. Само ми се сопва. Кара ме после да му търса нещо в нета и му се обадих да му кажа, резултата и той дига и вика с такъв гадрн глас какво! Бахти! и писах му 2 смс да му честитя годишнината (щото от тъпите реклами на мтел остават по малко от 160 символа) и той пак ми повтаря, че съм била досадна! е това досадно ли е, мамка му? казах му е хайде сега малко ще ми е мъчно първите 1-2 седмици после ще се оправа. Но той е отвратителен! И днес ми се обади двапати да ми се оплаква от рани негови си неща. Значи той може да ми звани да ми приказва разни неща, а аз на него не? обади мис е 2 пъти за половин час, по неговите критерии това е крайно досадно, но на мен не ми пречи.

е кажете права ли съм или нещо греша?