- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще направите..
Ще съм страшно красива, ще си легна с Брад Пит и после ще го съда за сексуален тормоз. Ще му взема милионите и на другия ден ще бъда богат пич![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ще пикая права!!![]()
Ще съм баси пича! Мацките ще тичат след мен, а аз ще се правя на недостъпен. После ще стоя в няква стая. Ще пия бира и ще гледам мач, а мацките ще ми правят масаж, и ще ми се радват.
Бее, сериозно, не знам. Квото ми хрумне, няма да се ограничавам. Но със сигурност в края на дена, малко преди да спра да бъда мъж, хахах, ще се сбия с някой. Ама голяяям бой!
шсе скъсам от чекиише плювам по цял ден ще изеба колкото се може повече момичета в даскало без да си жаля уя се тая нали само за 1 ден шшш съм с него
![]()
Винаги ми е било интересно какво ли е да си мъж![]()
Сигурно ще сваля някоя мацка, ще изляза с приятели(мъже) да видя какво е. Да видя начина, по който говорят, когато няма жени в компанията. Просто ще погледна света по друг начин, мисля, че ще е супер интересно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ако съм момиче за един ден ,еми ще се е*а много яко с момчетата /особенно от мойта компания/![]()
![]()
!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тва е адски тъпо, добре че не съм се родил женско.
Като се замисля момичетата са ограничени и не могат да правят едно 70% от нещата които можем ние.
И най-важното - не могат да ебат.
Иначе ако стана момиче за ден ще се нагримирам, ще обуя къса поличка и ще ходя в мола да си връткам дупето с приятелки (ама няма да ходя да ме ебат, защото е ебати ташака, супер гнусно ми е само като си помисля)![]()
Оооо самооо секс секс сексссс и злобарки ии задължително ще се сбия с някого!А ако съм за повече от ден искам да стана мутра!
![]()
ш се пробвам с някоя мацка![]()
Суетата.Моят любим грях.
Тва да си жена не е лесно гаранция а и нещем така си ми е добре![]()
Ще си обръсна лицето, за да видя толкова ли боли като се порежеш.
После ще си направя една чикия, ще си облека и ще изляза да се поразходя и ще си пипам и чеша топките, отново за да видя какво еи ще си играя с ташаците, щото ми се струва забавно
![]()
После вечерта ще събера няколко дружки да излеземе а се позабавляваме, и ще зарибявам разни мадами
и чак тогава ще правя секс ако ми се отдаде възможност и така![]()
Аааа мачок... :P Имаше такава тема не отдавна, не помните ли бе...Беше доооста нашумяла
А моят коментар тогава, и сега е, че първото нещо, което ще напрая ако стана мъж, ще бъде да се изпикая!
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Хахаха сега пак като споменахме пикането, се сетих за един виц!Първоначално написано от ATAKABG
Когато Господ създал Адам и Ева, той ги попитал:
- Чеда мой, кажете кой от вас избира да пикае прав, и кой седнал...?!
И Адам веднага се изказал:
- Боже, аз искам да пикая прав! Като наум си мислел: Ехх колко бързо и лесно ще пикая...
И тогава Господ Бог казал.
- Добре Адаме, на тебе ти давам правото да пикаеш прав, а на Ева остава множествения оргазъм...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ше пикая правя и ще се сбия с някой.![]()
Ооо... Ами ще се дразня и ще се сбия с колкото може повече хора,ще отида на зала,ще правя секс.Тва е май...
Разбира се че искаме да се бием,що за въпрос!?Първоначално написано от Мeтоман88
![]()
Аз ако бях мъж за един ден щях да съм напомпано копеле и щях да изпотрепя всичко що ми се мерне пред очитеЗа секс...не мерси,мръсотии само с момчета пра`а
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ке правим уберкулт некросадистик секс, естествено.
после може да походя гола навън да видя реакциите. И няк'во такова, еба ли го![]()
(и шси боядисам косата в цветовете на дъгата x2)
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ще изследвам мисленето на противоположния пол,за да може да съм подготвена и да знам какво мислят винаги...
someone else...