.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да постъпя, харесал съм си едно момиче...

Predi okolo 1 sedmica otidoh s priqtel do negovoto daskalo i v negoviq klas ima6e 1 momi4e koeto mi hvana pogleda.Az piah moq fr kak se kazva tova momi4e i toi nali mi kaza i saotvetno ni zapozna.I posle otidohme na kafe 2mata i tova momi4e se poqvi v sa6toto kafe i sedna na na6ata masa.Az mn si q haresah i pitah moq priqtel 6te moje li da ni uredi sre6ta za da se opoznaem!no toi kaza 4e ni6to nemoje da napravi za6toto ne q poznava mn dobre.I zatova se obarnah kam vas vie mojebi 6te mi kajeta kak da postapq v tozi slu4ai pls otgovorete

т.7
    коалка

Вземи и скайпа и натам прилагай чара си

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Защо разчиташ на твоя приятел!?Това е чудно...Действай сам .Просто я покани на среща.Съмнявам се да ти окапят веждите от срам...Щом толкова я харесваш иди пак в това училище и я попитай нещо от сорта дали е свободна за кафе или нещо такова.

ох вярно, че трябва да сте оригинални, ама айде престанете с тия гадни шрифтове в странни цветове

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    ох вярно, че трябва да сте оригинални, ама айде престанете с тия гадни шрифтове в странни цветове

Ама айде да не ми се караш, става ли пич?!Пиша както си искам и ако имаш някакъв проблем ей там горе може да ми пуснеш ЛС.Не мисля че темата на момчето е място да ми се правиш на мъжкар набор 91!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: kak da postupq?Haresal sam si 1 momi4e !

Цитирай Първоначално написано от remus92
    Predi okolo 1 sedmica otidoh s priqtel do negovoto daskalo i v negoviq klas ima6e 1 momi4e koeto mi hvana pogleda.Az piah moq fr kak se kazva tova momi4e i toi nali mi kaza i saotvetno ni zapozna.I posle otidohme na kafe 2mata i tova momi4e se poqvi v sa6toto kafe i sedna na na6ata masa.Az mn si q haresah i pitah moq priqtel 6te moje li da ni uredi sre6ta za da se opoznaem!no toi kaza 4e ni6to nemoje da napravi za6toto ne q poznava mn dobre.I zatova se obarnah kam vas vie mojebi 6te mi kajeta kak da postapq v tozi slu4ai pls otgovorete
    Еми иди пак в класа им,
    кво мога да ти кажа.
    Кажи и здрасти,не съм те виждал отдавна,
    кво правиш... и така,толкова ли е сложно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    shokoto91 не мисля 4е тряя да се караш на моми4ета .. пише си грамотно и на КИРИЛИЦА ....
    тоя на който трябва да направиш забележка е автора ...

По темата : Отиваш пак в онова даскало .. намираш я . здр тфа онова ... и нещо за кафе се уговорете ... и тфа да е ...
    нз как толко не можа да се сетиш ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Вземи и скайпа и натам прилагай чара си
    +1111
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

иди пак в класа на момичето и си поговорете!Ако усетиш че се е получило добре я покани да отидете на кафе ако откажепонеже не е свободна тогава й поискай или или телефона абе нещо с което да я чуваш по-често,за да се опознаете и ако е речено да се случат нещата айде успех

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f

Ама айде да не ми се караш, става ли пич?!Пиша както си искам и ако имаш някакъв проблем ей там горе може да ми пуснеш ЛС.Не мисля че темата на момчето е място да ми се правиш на мъжкар набор 91!!!

1во съм момиче набор 91
    2ро наистина не се чете! и не ми казвай да не ти чета мнението, защото щом си го пуснала занчи е за четене

Просто отиди при нея и се запознай ,няма нужда от още 100 човека за да се запаознаете не мислиш ли?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Просто отиди при нея и се запознай ,няма нужда от още 100 човека за да се запаознаете не мислиш ли?

mn vi blagodarq vie mn mi pomogvahte 6te izpalna savetite koito mi dadohte

Само ще ти кажа да забравиш за скайп и други подобни простотии...Отиваш и я каниш лично...скайп след 2-3 срещи и даже мен ако питаш ако тя не ти го поиска въобще не повдигай въпроса...там като си изчерпате темите за разговор като се видите само ще се гледате ли....Вземи се в ръце и отивай...ако те отреже голяма работа!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от remus92
    mn vi blagodarq vie mn mi pomogvahte 6te izpalna savetite koito mi dadohte
    Един разбран човек!
    Не да се ежи като циганин на жица.
    Браво!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си