.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Блутут !!!! Хелп !!!!

Амии значи инсталирах си блутута ии диска съм сложила ии блутута (устройството ) съм включила, но като се опитвам да си кача нещо от телефона , телефона не го намира ии с друг телефон съм пробвала иии пак нищо не намира. Аааа като сложа блутута (устройството) ми пише "Unknown Device".

Не пазбирам мн от компютри иии нз какво да правя. ПЛС КАЖЕТЕЕЕ
    I'll breath again even without you !!!

телефона ти няма да намери компа където ти е иконката на блутуута я цъкваш и трябва да ти излезе една папка с името на телефона ти и от там отваряш папките в телефона си на компа намираш файла и копи и пейст

Боже кажи ми че се базикаш!!!
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    у вас
    Ве вия така й обеснихте че е вкарахте под земята. Не е вярно че от телефона не намира компютъра просто има по рационален начин.
    Ако си с оная извратена програма Блу Сойл или нещо такова като ти излезе ънноун девайс джътни на него с десния бутон(дано знайш кое е дясно кое ляво) и джъткаш на pair device. След това дабъл клик енд граб ма дик и си в тилифонъ.

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Ве вия така й обеснихте че е вкарахте под земята. Не е вярно че от телефона не намира компютъра просто има по рационален начин.
    Ако си с оная извратена програма Блу Сойл или нещо такова като ти излезе ънноун девайс джътни на него с десния бутон(дано знайш кое е дясно кое ляво) и джъткаш на pair device. След това дабъл клик енд граб ма дик и си в тилифонъ.
    e не става ... тва дет ми пише unknown device ми излиза едно прозорче долу там дет е старт и като натисна се скрива , аа иначе отворих някво там ии там пак пишеше ънноун, ама кат натискам дясен бутон нищо не ми излиза ...
    I'll breath again even without you !!!

Град
    у вас
    Цитирай Първоначално написано от misheto06
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    e не става ... тва дет ми пише unknown device ми излиза едно прозорче долу там дет е старт и като натисна се скрива , аа иначе отворих някво там ии там пак пишеше ънноун, ама кат натискам дясен бутон нищо не ми излиза ...
    ясно като в мъгла. Аз се предавам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си