.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Гаджето ми

Имам приятел от три месеца, през лятото всичко вървеше супер, но като отиде да учи в училището си, а аз в моето и не потръгна... Отначало си писахме по скайп на профилите си: "Обичам те!", но сега гледам-той го е изтрил ... И вече аз като му пиша-"Там ли си"(или нещо подобно), той не ми отговаря. От около две седмици не сме си писали. Искам да скъсам с него, но него го няма-не ми пише. Моля, посъветвайте ме как да скъсам с него? Не е ли прекалено банално с СМС със текст-"Край, късаме" (или нещо подобно)?
    ПП. Срещнах друго момче и искам да опитам с него дали ще потръгне. + тва имам чувството, че приятеля ми ми изневерява...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Да, най-добрия вариант е да скъсате, ако не искаш да го виждаш повече и най-вече си обидена от отношението му - както мисля, че си, с СМС или по скайпа да му драснеш, че няма смисъл да продължавате и късаш с нега...той дори не заслужава да го викнеш на кафе да поговориш с него, егати държанието
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    Да, най-добрия вариант е да скъсате, ако не искаш да го виждаш повече и най-вече си обидена от отношението му - както мисля, че си, с СМС или по скайпа да му драснеш, че няма смисъл да продължавате и късаш с нега...той дори не заслужава да го викнеш на кафе да поговориш с него, егати държанието
    Така е, нищо не заслужава... Преди беше коренно различен. На всяка пета дума ми казва нещо мило, готинко. И преди 3 седмици ми каза, че ще ми подари едно нещо, и макар да се видяхме веднъж преди училище, той не ми го подари-беше го забравил... Егати.
    Защо се ровиш в пепелта?

няма смисъл да се мъчиш повече, най-добре сложи край, и много късмет с другото момче
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мила,той вече те е зарязал затова и не ти пише.Скъсали сте от момента в който той е изтрил Обичам те от профила си и е решил вече да не ти пише!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Мила,той вече те е зарязал затова и не ти пише.Скъсали сте от момента в който той е изтрил Обичам те от профила си и е решил вече да не ти пише!
    точно това щях да напиша. Няма смисъл да търсиш да късаш с него при положение, че той вече те е скъсал.

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    няма смисъл да се мъчиш повече, най-добре сложи край, и много късмет с другото момче
    Благодаря ти, мила.
    Защо се ровиш в пепелта?

от което си написала аз лично си мисля,че той вече е прекратил отношенията си с тебе(някои тей праят като нямат смелост да го кажат 0чи в 0чи или по др причина).0ставай г0 и хващай др момче
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре е да му се обадиш,отколкото чрез sms.

Супер фен Аватара на lyfche
    той според мен се прави на интересен и по този начин по който се държи,че не ти пише и такива се 1 иска да каже 1 вид че късате за това остави ти така нещата и не му пиши ти ... абе с 1 дума -дръж се както той се държи с теб

Град
    L.A. \ Moscow
    Обади му се, и искай да се видите, ако откаже или тръгне с оправданията му кажи... It's over baby...
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Обади му се, и искай да се видите, ако откаже или тръгне с оправданията му кажи... It's over baby...
    Хаха, това е яко: Итс оувър бейби! Точно така ще направя...
    Защо се ровиш в пепелта?

Град
    L.A. \ Moscow
    just u and ur hand tonight...
    Raise your fist!

just u and ur hand tonight...
    True..True..
    Защо се ровиш в пепелта?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Спред мен той отдавна мисли 4е не ходите .. нз кфо ощее си въобразяваш ...
    Щом е махнал оби4ам те и не ти пише .. кфо още искаш да направи за да разбереш 4е сте скъсали ..
    Направо се хващай с оня другия
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    toi moje i da te e zarqzal,ama pi6i my edin sms za seki sly4ai ,4e kusate i ne6e6 da si s nego,kakvo durjanie naprao
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да ви се похвалям: Току що му писах СМС с текст-
    Край!До тук беше-късаме!!!
    Защо се ровиш в пепелта?

Град
    L.A. \ Moscow
    после драскай ако има отговор
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Престани да го търсиш и всичко останало. Това значи, че сте се разделили... Явно и то го иска. Остани с другия.

Даа, писахме си по скайп и аз му казах, че си имам друг, а той отговори, че и той си има друга... И ми каза да не вярвам на всичко това... Значи ме е лъгал идиота мръсен, подлец такъв... Иии-вече скъсахме.
    Защо се ровиш в пепелта?

Re: Гаджето ми

Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Имам приятел от три месеца, през лятото всичко вървеше супер, но като отиде да учи в училището си, а аз в моето и не потръгна... Отначало си писахме по скайп на профилите си: "Обичам те!", но сега гледам-той го е изтрил ... И вече аз като му пиша-"Там ли си"(или нещо подобно), той не ми отговаря. От около две седмици не сме си писали. Искам да скъсам с него, но него го няма-не ми пише. Моля, посъветвайте ме как да скъсам с него? Не е ли прекалено банално с СМС със текст-"Край, късаме" (или нещо подобно)?
    ПП. Срещнах друго момче и искам да опитам с него дали ще потръгне. + тва имам чувството, че приятеля ми ми изневерява...
    Не мислиш ли че вече сте скъсали? Аз мисля е тфа е доказателството...Няма да ме търси 2 седмици и аз да си мисля че още сме заедно... На моите има давам 3 дена.. Ти не знам как процедираш..Според мен просто спри и ти да го търсиш!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Свършило се е.Няма нужда да се унижаваш и да му правиш мръсно и т.н. Хващаи новия за "рогата" и пътуваи
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Говорете на 4-ри очи!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Даа, писахме си по скайп и аз му казах, че си имам друг, а той отговори, че и той си има друга... И ми каза да не вярвам на всичко това... Значи ме е лъгал идиота мръсен, подлец такъв... Иии-вече скъсахме.
    И вече можеш да продължиш напред-с другото момче.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Гаджето ми

Вие гаджета по Скайп ли сте?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си