- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми
Имам приятел от три месеца, през лятото всичко вървеше супер, но като отиде да учи в училището си, а аз в моето и не потръгна... Отначало си писахме по скайп на профилите си: "Обичам те!", но сега гледам-той го е изтрил... И вече аз като му пиша-"Там ли си"(или нещо подобно), той не ми отговаря. От около две седмици не сме си писали. Искам да скъсам с него, но него го няма-не ми пише. Моля, посъветвайте ме как да скъсам с него? Не е ли прекалено банално с СМС със текст-"Край, късаме" (или нещо подобно)?
ПП. Срещнах друго момче и искам да опитам с него дали ще потръгне. + тва имам чувството, че приятеля ми ми изневерява...![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Да, най-добрия вариант е да скъсате, ако не искаш да го виждаш повече и най-вече си обидена от отношението му - както мисля, че си, с СМС или по скайпа да му драснеш, че няма смисъл да продължавате и късаш с нега...той дори не заслужава да го викнеш на кафе да поговориш с него, егати държанието
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Така е, нищо не заслужава... Преди беше коренно различен. На всяка пета дума ми казва нещо мило, готинко. И преди 3 седмици ми каза, че ще ми подари едно нещо, и макар да се видяхме веднъж преди училище, той не ми го подари-беше го забравил... Егати.Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
няма смисъл да се мъчиш повече, най-добре сложи край, и много късмет с другото момче![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Мила,той вече те е зарязал затова и не ти пише.Скъсали сте от момента в който той е изтрил Обичам те от профила си и е решил вече да не ти пише!
точно това щях да напиша. Няма смисъл да търсиш да късаш с него при положение, че той вече те е скъсал.Първоначално написано от kifla
Благодаря ти, мила.Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
от което си написала аз лично си мисля,че той вече е прекратил отношенията си с тебе(някои тей праят като нямат смелост да го кажат 0чи в 0чи или по др причина).0ставай г0 и хващай др момче![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
той според мен се прави на интересен и по този начин по който се държи,че не ти пише и такива се 1 иска да каже 1 вид че късатеза това остави ти така нещата и не му пиши ти ... абе с 1 дума -дръж се както той се държи с теб
![]()
Обади му се, и искай да се видите, ако откаже или тръгне с оправданията му кажи... It's over baby...
Raise your fist!
Хаха, това е яко: Итс оувър бейби! Точно така ще направя...Първоначално написано от MostHated
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
just u and ur hand tonight...![]()
Raise your fist!
Първоначално написано от MostHated
True..True..
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Спред мен той отдавна мисли 4е не ходите .. нз кфо ощее си въобразяваш ...
Щом е махнал оби4ам те и не ти пише .. кфо още искаш да направи за да разбереш 4е сте скъсали ..
Направо се хващай с оня другия![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
toi moje i da te e zarqzal,ama pi6i my edin sms za seki sly4ai ,4e kusate i ne6e6 da si s nego,kakvo durjanie naprao![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да ви се похвалям: Току що му писах СМС с текст-
Край!До тук беше-късаме!!!![]()
Защо се ровиш в пепелта?
после драскай ако има отговор![]()
Raise your fist!
Престани да го търсиш и всичко останало. Това значи, че сте се разделили... Явно и то го иска. Остани с другия.
Даа, писахме си по скайп и аз му казах, че си имам друг, а той отговори, че и той си има друга... И ми каза да не вярвам на всичко това...Първоначално написано от MostHated
Значи ме е лъгал идиота мръсен, подлец такъв... Иии-вече скъсахме.
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Не мислиш ли че вече сте скъсали?Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
Аз мисля е тфа е доказателството...Няма да ме търси 2 седмици и аз да си мисля че още сме заедно... На моите има давам 3 дена.. Ти не знам как процедираш..Според мен просто спри и ти да го търсиш!
![]()
Свършило се е.Няма нужда да се унижаваш и да му правиш мръсно и т.н. Хващаи новия за "рогата" и пътуваи![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Говорете на 4-ри очи!![]()
И вече можеш да продължиш напред-с другото момче.Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
Вие гаджета по Скайп ли сте?Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg