.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Град
    ~~Where u want me to be ~~

Re: Гаджето ми

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Имам приятел от три месеца, през лятото всичко вървеше супер, но като отиде да учи в училището си, а аз в моето и не потръгна... Отначало си писахме по скайп на профилите си: "Обичам те!", но сега гледам-той го е изтрил ... И вече аз като му пиша-"Там ли си"(или нещо подобно), той не ми отговаря. От около две седмици не сме си писали. Искам да скъсам с него, но него го няма-не ми пише. Моля, посъветвайте ме как да скъсам с него? Не е ли прекалено банално с СМС със текст-"Край, късаме" (или нещо подобно)?
    ПП. Срещнах друго момче и искам да опитам с него дали ще потръгне. + тва имам чувството, че приятеля ми ми изневерява...
    Вие гаджета по Скайп ли сте?
    И аз точно това щях да питам ...

Град
    Dreamland Varna
    вече сте скъсали..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Баси...в днешно време тея новите валят ли валят...ееех...а бяха други времена...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на mynichka
    Хубаво ще го зарежеш ..ама айде да не е СМС или по Скайп...тъпо е ..по-добре му се обади ( надявам се да ти дигне) и го помоли да излезете да си поговорите ..пък и какви гаджета сте като не сте си писали от 2 седмици ..а кой знае от колко време не сте се виждали !
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    в дълбините на морето
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Мила,той вече те е зарязал затова и не ти пише.Скъсали сте от момента в който той е изтрил Обичам те от профила си и е решил вече да не ти пише!
    страхливец. да не й е казал,че са скъсали.

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да му пишеш тъпи смс-и?Нямаш ли смелост поне по телефона да му се обадиш.ВИе на практика сте се разделили, защото нито се чувате, нито се виждате - не се интересувате един от друг...
    Просто формалност е да му звъннеш и да му кажеш:"късаме".

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо трябва да му пишеш тъпи смс-и?Нямаш ли смелост поне по телефона да му се обадиш.ВИе на практика сте се разделили, защото нито се чувате, нито се виждате - не се интересувате един от друг...
    Просто формалност е да му звъннеш и да му кажеш:"късамет".
    Съгласна съм с теб. Няма смисъл от смс-и. Е ако не си вдига телефона тогава може да му пишеш.
    Всичко е една игра,но само ти можеш да си определяш правила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си