- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Операционна система. (think)
Хмм, имам следния лаптоп:
http://www.vario.bg/index.php?productID=1105
Обачее, има един проблем-с вградена Виста е.
По принцип съм чувала, че XP е много-по лека ОС.
Та тук, в тази тема искам да попитам дали ще има възможност да повикам някого, който разбира и да го накарам да сложи XP. Аз сама-не.![]()
Мисълта ми е ще има ли проблеми с драйвери, ала-бала?
![]()
![]()
Мило, много си глупав !
![]()
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
мерси, че каза кой е! следващия лаптоп няма да ми е такъв..
Ти по-добре се спри. Вече се оплаках от теб.Първоначално написано от HenykucT
Ти си хем глупаво, хем отвратително (неочаквано добра комбинация)
Откъде да знам може ли да викнеш някой?!?!?!
БАХТИ ОЛИГОФРЕНА СИ ТИ ЗАКЛЕВАМ СЕ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
би трябвало да може да бачка и с XP. занеси го в някой сервиз и им кажи да му турнат едно XP![]()
20 кинтаПървоначално написано от Mr. Nobody
![]()
![]()
![]()
Написал съм тема как и защо се преинсталира Windows.Потърси и ще научиш тайната...
браточка, знам много добре как се преинсталира боза.Първоначално написано от XceSS
правил съм го десетки пъти на компа си и няма никаква философия.
Не го казвам на теб, а на онуй (защото е неопределено) Hit 2 Fit (emo doll)Първоначално написано от Mr. Nobody
и за кво ми казваш къв ти е лаптопа![]()
Абе, как може да сте толкова ТЪПИ?!
Не питам дали може да повикам някого, а дали ще има проблеми с инсталирането на XP на такъв лаптоп, защото съм чувала, че при някои лаптопи XP се инсталира супер трудно, защото няма нужните ДРАЙВЕРИ! Като например при Тошиба Сателит.![]()
Като няма какво да кажете-НЕ ПИШЕТЕ!
Нали ти казахме вече бе. Викай някой да ти инсталира XP-то или го носи на сервиз.
Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Мило, защо си толкова лош ... нали те обичам
![]()
![]()
Сърдя ти се !!!![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
![]()
Лоу тука сички сте веселяци, ударихте лапотопо у земята
![]()
![]()
![]()
Трябваше само да кажете че може да викне някой.
![]()
![]()
Да, но просто при някои модели лаптопи няма вградени драйвери и трябва да си изтеглиш, което усложнява нещата още повече.Първоначално написано от tqnkо
![]()
Не ние, не сме тъпи!Първоначално написано от Hit 2 fit.
Тъпата си ти, защото не можеш да зададеш един прост въпрос като хората !
Ти еба майката![]()
![]()
![]()
Непукисте, още един единствен пост ако видя от теб да започнеш глупаво заяждане в поредната тема - директен бан без предупреждение.
Момичето си задава въпроса много точно и много правилно - ако драйверите, които има на диск с лаптопа не тръгнат на XP, трябва специално да се търсят в нета което за напреднал човек не е трудно, макар и трудоемко, а начинаещ няма да се справи.
Така че да, по-тегаво е положението с драйверите под XP, от колкото с Виста, защото тези лаптопи са направени да вървят с Виста и те съветвам да преинсталираш самата виста, на е слагаш по-стар ОС.
ПП. XceSS е с бан.
tqnko, пиши малко по-грамотно бе брат, какво е това 'рака' - то па е безобразие на национален празник да пишете толкова нелепо.
Bulgarian Dictionary не работи с версията на мозилата тиПървоначално написано от tqnkо
Искам да попитам също, ако викна някой специалист, в цената ще влизат ли и тези драйвери, или трябва отделно?![]()
Аабе, да ти кажа честно, хич не мисля да се занимавам аз със записвания и подобни, нищо не разбирам.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ако ще инсталирам XP, ще оставя всичко в ръцете на специалиста.. Естествено няма да се доверя на първия срещнат, имам приятели, които се занимават с такива неща. (:
Мерси мнооого.Първоначално написано от machoka
![]()
Ще повикам някого, който разбира и дано стане работата.![]()