.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Къдрене

Къдрене

Съжалявам,ако има такава тема,но не можах да намеря.Въпросът ми е как мога,ако въобще е възможно,да cи накъдря косата,без маша или нещо подобно,защото ми трябва за утре ,а днес няма как да намеря..Говоря за такива къдрици http://kd3050.k12.sd.us/peyton1.jpg въпросът е че косата ми не е гъста и малко трудно се задържа каквато и да е прическа на нея .Благодаря предварително
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mojah da otvorq snimkata, koqto si pokazala, vzemi q opravi, che da vidim za kakvo stava vypros. Ama inache moje da q nakydrish i s presata, d navivash kosata kato na masha.

Мега фен Аватара на Blab
    ето я Пейтън:
    http://kd3050.k12.sd.us/peyton1.jpg

И аз се интересувам:Д

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne mojah da otvorq snimkata, koqto si pokazala, vzemi q opravi, che da vidim za kakvo stava vypros. Ama inache moje da q nakydrish i s presata, d navivash kosata kato na masha.
    готово съжалявам
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Аз много често се правя така без маша.. значи измий си косата,трябва да е мокра, сложи пяна като я начупваш.. съвсем малко я поизсоши с сешоара колкото да не тече вода от нея след тва вземи малки ластички ии в зависимост от какви къдрици искаш се направи на рогчета (вземаш кичор и започваш да го навиваш или на ляво или надясно,да стане като спирала ,като стане достатъчно стегнато правиш рогчето и завързваш с ластичката..) така правиш цялата си коса,трябва да стоиш докато косата изсъхне напълно дори можеш да спиш с тях.. като махнеш ластичките е супер къдрева,точно както на снимката която си постнала успех
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

moita kosa e 4isto prava i trudno se k1dri,no az q k1drq s pqna,sled banq si obru6tam glavata na dolu,slagam okolo 20 pulni 6epi pqna 4erna na taft ii ma4kam posle q kva6tam nama4kana i q navruzvam s lasiti4era fibki i vsi4ko i izglejdam ujaaaaasno sme6no spq taka..na drugiq den s difuzer oformqm kadricite osven 4e stava super qko e i mnogo zabavno
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Голям фен
    Град
    по морето
    аз пък мойта коса, като я измия и още докато е влажна с ръце я мачкам и така докато изсъхне и става мн готино леко начупено и си вдигам бретона, аък като си лягам я връзвам с две шнолички да ми е пак начупена и на сутринта я пооправам малко с вода и готово.

Преди използвах пяна или сънсилк , ноо полза нямаше от тях, от пяната- косата ми падаше много, а от сънсилка - на втория ден беше омазнена
    :P

Град
    XaCkoBo
    Може да я направиш и с желатин слагаш половин чаена лъжичка желатин в 1 кафена чаша топла вода и докато ти е мокра косата я мачкаш и я вързваш с ластичка например и я оставяш така малко да постои после я прайш с дифузера.Става яко дори леко стои като мокра :P
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    moita kosa e 4isto prava i trudno se k1dri,no az q k1drq s pqna,sled banq si obru6tam glavata na dolu,slagam okolo 20 pulni 6epi pqna 4erna na taft ii ma4kam posle q kva6tam nama4kana i q navruzvam s lasiti4era fibki i vsi4ko i izglejdam ujaaaaasno sme6no spq taka..na drugiq den s difuzer oformqm kadricite osven 4e stava super qko e i mnogo zabavno
    имаш ли да пуснеш снимка че ми стана интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си