.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искате да спрете наркотиците?

Здравейте, приятели!
    Напоследък виждам, че много хора започнаха да употребяват наркотици.
    Аз съм момче, на 18 години (womanizer.aha.bg) и се казвам Ицо - приятно ми е.

Ще започна с моята кратка история:
    Пуша активно цигари и трева от 5ти клас (от 7 години). Взимам екстази и амфетамин от 2 години, но активно ги взимам от около една.
    Максимална дозa: 1гр амфетамин + половин гр кокаин + 6 хапчета (жълти пеперуди).
    В момента съм 190см, 64кг, болят ме всички кости (от амфетамина), въобще не мога да се съсредоточа и да накарам мозъка си да работи освен ако нямам конкретна задача. Не мога да си го натоваря дори и ако искам да мечтая или нещо такова.. До преди 2 месеца (от когато съм си казал, че ще ги спра) не можех да се зарадвам нито на изгрева, нито на залеза на слънцето.. Единствените ми мисли бяха за това кога е следващото парти и кога ще се направя мега зле.

Но тези неща явно са ми харесвали до един момент.. Но лошото е, че вече паметта ми е ужасна. Не мога да си спомня нищо от преди 1 година (преживявания, лица, предмети). Както казват някои хора - "изпилен мозък".. това като цяло се нарича "промяна на личността", просто не ми се обяснява за другите проблеми.

Трябва да си зададете един въпрос - защо се друсам? Аз лично си отговарях - "защото ми е скучно, когато съм себе си".

Но прочетете проблемите ми и вярвайте.. не си струва.

Наблягайте на цигарите и алкохола ако щете.. тренировки, разходки, банкети, гаджета.. но не и на тези лайна! Благодаря ви за отделеното време!

Re: Искате да спрете наркотиците?

П.С. имах грешки, но си ги оправих.. занимаваха ме тука с глупости и за това

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    zna4i da razbirame 4e se otkazva6 ot drogata ? ako e taka BRAVO \/ produljavai napred i nagore...USPEH!!!
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    София
    прибави и ЛСД кам дозата..... стааа яко

snike - Да, отказам всичко напълно! Освен алкохола.. Даже и цигари пуша само вечер (по 4-5).

Scouse - амии от халюциногените съм взимал само гъби.. апък това ми беше максималната доза за 1 вечер - заведоха ме в болница.. разтегнах си лигавицата - щях да я глътна.. смятай

офф и аз пък лигавицата.. абее онова топченце, което ми е закачено на гърлото..

Град
    у вас
    Ве шмекер за човек с издухан мозък пишеш учудващо смислени изречение. Явно не вредят чак толкова наркотиците.

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Ве шмекер за човек с издухан мозък пишеш учудващо смислени изречение. Явно не вредят чак толкова наркотиците.
    ехее пич, супер си!! малее днес едно момиче ми го каза същото.. ами старая се, пия гинко билоба & ментат

п.с. наркотиците не те правят прост и малаумен

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Sega,fakt e 4e vse pove4e mladi hora si pri4inqvat su6toto kato teb.No eto naprimer sredata-az su6to slu6am house,trans,minimal,elektronna i vsqkakvi takiva,hodq po partita-diskotekite ne gi uvajavam,za6toto sa 4ALGAteki,nqma ni6to cenno v tqh,no ne se drusam-DA,pu6ila sum treva,probvala sum amfetamin,bonboni(kvi li ne),no nqkak si ne me grabnaha,otivam na party s priqteli i se razdavam na 100% i za tova ne mi e nujen nito alkohol,nito droga,prosto vzimam dobroto si nastroenie sus sebe si i udobnite obuvki-za cqla no6t i cqla sutrin ska4ane...i sum tam!V posledstvie sum si izkarala super gotino i predstavi si -POMNQ vsi4ko ot ve4erta!Radvam se,4e si nameril sili v sebe si da se otkaje6 oot tezi bokluci i ti pojelavam silna volq,za da ne se otkaje6-jivota e hubav i si zaslujava da go jivee6 adekvatno!Ima i trudni momenti,no drogata ne e spasenieto!!!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Много добре написано,браво. Ако наистина имаш силата и волята да ги спреш тея пумий - евала! Малко хора успяват да признаят ако не пред другите то поне пред себе си,че наркотиците им вредят видимо и те не го виждат не защото не се вижда,а защото не искат да го видят. Добре е, че си го осъзнал на време. Успехи.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Браво наистина, малко хора успяват да се откачат сами! Аз също мисля, че няма нужда от синтетики, за да съм хепи, човешкото тяло и без друго съдържа и отделя достатъчно естествени химикали, които влияят на чувството за щастие
    Усмихнат ден и успех от мен!
    Хитал

Излекуван наркоман няма.

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Излекуван наркоман няма.
    прав си братле.
    Не казвам, че ги спрях, защото не им се радвам, а защото състоянието ми беше много зле и това ме подтикна да ги спра. Вече започнах тренировки това онова.. (взимам анаболи от време на време, защото иначе мн трудно качам).. хаха аз от едната простотия към другата

Хаахахахахаха на 18 години лекия е 190 и тежи 64 кила ... няма такав злетак .. ти смятай аз дет съм 175 тефа 74 кила .. ами ко да ти кажа продължавай да си друсаш кат ти е яко .. един път се живее... върпосът е как се живее!?
    ето я ZAMUNDA.NET

pulni gluposti,neznam zashto obarkva6 sebesi s tezi gotovi izre4eniq puk i tezi koito sa re6ili da sprat vmesto da redqt jivota si ti s tvoita tapa logika gi kara6 otnovo da go obarkvat tova e seriozna tema ne vijdam zashto da ne i se obra6ta po seriozno vnimanie i na horata koito imat nujda ot pomo6t da ne im pomagame s dumi i kuraj a trqbva da gi obezkurajavame s takiva izre4eniq koito ti pi6e6 koito dori ne sa tvoi tova go e kazal nqkoi napalno pobarkan tip koito ve4e ne e namiral smisal v ni6to puk i ne mu se e spiralo za da go kaje!haide stiga misli predi da pi6e6 kakvoto i da e molqte!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Аз си се друсам като луд зад блока с приятели само боцкане мацки пари тва ми е живота мисля че скоро ще умра ама какво да се прави.Всяка нощ си бия по 3 инжекций и зад блока секс с другите дрогирани мацки и така е дано да не сте ми повярвали на шегата защото ако сте значи сте Нарко хартуси
    qko mi e

xaaxxaxaxxa ти в час ли си 6 бонбона жълти пеперуди ше умрешш стига глупости..
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Цитирай Първоначално написано от only-HOUSE-mus!c
    xaaxxaxaxxa ти в час ли си 6 бонбона жълти пеперуди ше умрешш стига глупости..
    1x xXx
    1x Тромпет
    1x Супермен
    3x Жълти Пеперуди

.. ако трябва да бъда по-точен

това беше на рожденния ми ден.. от тогава имам някакви отклонения

просто един зъл копчеяд

айде утре всички на кардо, масай !!

оппа, не видях че има и други отговори..

Цитирай Първоначално написано от sweet_maika
    pulni gluposti,neznam zashto obarkva6 sebesi s tezi gotovi izre4eniq puk i tezi koito sa re6ili da sprat vmesto da redqt jivota si ti s tvoita tapa logika gi kara6 otnovo da go obarkvat tova e seriozna tema ne vijdam zashto da ne i se obra6ta po seriozno vnimanie i na horata koito imat nujda ot pomo6t da ne im pomagame s dumi i kuraj a trqbva da gi obezkurajavame s takiva izre4eniq koito ti pi6e6 koito dori ne sa tvoi tova go e kazal nqkoi napalno pobarkan tip koito ve4e ne e namiral smisal v ni6to puk i ne mu se e spiralo za da go kaje!haide stiga misli predi da pi6e6 kakvoto i da e molqte!
    Не си ме разбрала както трябва - имах в предвид, че след всички тези глупости осъзнах, че последствията са много по-тежки отколкото си мислех. Защото докато друсах си казвах "е кво толкова може да ми се случи", но сега не мисля така.. ужасно е да ти е прецакана психиката и бих предпочел да върна времето назад и да си живея живота нормално, но за жалост вече е твърде късно.

а темата я написах за начинаещите момченца/момиченца, които жулят амфетамин и си мислят, че винаги ще им е така готино.. След 1 година не ви е толкова яко, вярвайте ми ; )
    Go fuck some bird.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си