Здравейте, приятели!
Напоследък виждам, че много хора започнаха да употребяват наркотици.
Аз съм момче, на 18 години (womanizer.aha.bg) и се казвам Ицо - приятно ми е.

Ще започна с моята кратка история:
Пуша активно цигари и трева от 5ти клас (от 7 години). Взимам екстази и амфетамин от 2 години, но активно ги взимам от около една.
Максимална дозa: 1гр амфетамин + половин гр кокаин + 6 хапчета (жълти пеперуди).
В момента съм 190см, 64кг, болят ме всички кости (от амфетамина), въобще не мога да се съсредоточа и да накарам мозъка си да работи освен ако нямам конкретна задача. Не мога да си го натоваря дори и ако искам да мечтая или нещо такова.. До преди 2 месеца (от когато съм си казал, че ще ги спра) не можех да се зарадвам нито на изгрева, нито на залеза на слънцето.. Единствените ми мисли бяха за това кога е следващото парти и кога ще се направя мега зле.

Но тези неща явно са ми харесвали до един момент.. Но лошото е, че вече паметта ми е ужасна. Не мога да си спомня нищо от преди 1 година (преживявания, лица, предмети). Както казват някои хора - "изпилен мозък".. това като цяло се нарича "промяна на личността", просто не ми се обяснява за другите проблеми.

Трябва да си зададете един въпрос - защо се друсам? Аз лично си отговарях - "защото ми е скучно, когато съм себе си".

Но прочетете проблемите ми и вярвайте.. не си струва.

Наблягайте на цигарите и алкохола ако щете.. тренировки, разходки, банкети, гаджета.. но не и на тези лайна! Благодаря ви за отделеното време!