.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

какво искат жените?

xdraveite sigurno mn se 4udite osobeno nie mom4etata kakvo edna jena gleda v edin muj sigurrno ima i drugi takiva temi ama pak kolkoto pove4e - po dobre

т.7
    коалка

Град
    у вас
    Един човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил:
    "Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание."
    Човекът спрял мотора си и казал:
    "Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам."
    Господ му отговорил:
    " Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за
    подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество."
    Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
    " Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива."
    И Господ му отвърнал;
    " Две или четири платна искаш на тоя мост?"

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Един човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил:
    Господ му отговорил:
    " Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за
    подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество."
    " Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива."
    И Господ му отвърнал;

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Господ му отговорил:
    И Господ му отвърнал;
    xaxaxaxaxaxaaa mi kak iskate da razberete ko iskame kat nii samite neznaem
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

това е вярно и ние самите незнаем
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    това е вярно и ние самите незнаем

Говорете за себе си
    Всяка жена иска нещо различно....

Град
    София
    хуй ко мойе ...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Много малко жени знаят какво искат.Което е жалко...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мда, всяка жена търси нещо различно. Аз например не гледам материалните простотии, а гледам качествата на момчето. Попринцип искам три неща - да не ме лъжат, да ме уважават и да ме обичат Не е много кво
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Една жена иска различни неща.Нали знаеш-различни жени,различни интереси

всяка жена иска различно нещо,и харесва различни мъже.. Какво искаш да ти кажем? "Харесвам тва и тва е едно момче"? Това няма да стане..По простата причина,че сме различни,така както вие... Аз например,нямам идеал за момче,не мога да кажа харесвам сини очи,руса коса и еди кво си.. когато видя едно момче преценям дали ми харесва или не.. Разбира се някой неща в мъжете не ги харесвам,било то от характера или от виншния вид..но това се разбира в последствие..
    Нядавам се да сте ме разбрали

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Една жена иска различни неща.Нали знаеш-различни жени,различни интереси
    Дам така е

аз искам да е сладък и да ме обича не е много изобщо

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    всяка жена иска различно нещо,и харесва различни мъже.. Какво искаш да ти кажем? "Харесвам тва и тва е едно момче"? Това няма да стане..По простата причина,че сме различни,така както вие... Аз например,нямам идеал за момче,не мога да кажа харесвам сини очи,руса коса и еди кво си.. когато видя едно момче преценям дали ми харесва или не.. Разбира се някой неща в мъжете не ги харесвам,било то от характера или от виншния вид..но това се разбира в последствие..
    Евала мацко

Да,наистина,всяка жена иска и очаква различни неща от един мъж..Но има и нещо,което наранява страшно много ВСЯКА жена,и това е лъжата..Затова съм сигурна,че всяка иска да не я лъжат!Лично за мене това е ужасно важно,пък и съм сигурна,че не е само за мен
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Всички сме различни и всяка една от нас си има различни критерии за това какъв мъж иска до себе си!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Евала мацко

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вие, мъжките винаги се оплаквате,че не ни разбирате..ми по-добре не се и опитвайте...такива сме си...Просто-ни обичайте!Това искаме повечето.Да имаме човек до нас,който да ни обича и да сме много щастливи заедно!

Аз например искам мило и нежно отношение, внимание, любов, ако може да съм преди всичко... (е, някои неща не стават, затова се примирявам.. все пак колко по-малко иска човек, толкова по-щастлив е)

Но е факт че трябва един мъж да покаже на жената кой е шефа тука Говорим за преди да се вземете. Да не й показваш че я харесваш и ако може да не й ходиш след гъза, защото дори да е романтичка това отблъсква. Неписан закон просто. Доста необяснимо но е така.
    Но все пак така е по-интересно, първо котка и мишка (лов един вид), после бавно да се разкриете един на друг и оттам нататък голяма любов, голямо нещо...

slun4ice_90 +1
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ние сами не знаем какво искаме, че вие - мъжете - ли да знаете...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Nqkoi jeni sa ubedeni v tova koeto iskat, no kogato go polu4at razbirat , 4e ne tova e nai- vajnoto ili puk neznaqt kakvo iskat dokato ne namerqt idealniqt muj za tqh i razberat , 4e imat nyjda to4no ot tova. Spored men edinstveniqt na4in edin muj da razbere ot kakvo se nijdae i kakvo iska dadena jena e da pojivee 30-40 godini s neq
    Ne slagaite vsi4ki jeni pod ob6t znamenatl , vsqka e razli4na i unikalna....

Ако някой те засенчва , остави го да слънчаса ;] xP

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ако имаш Бентли,жената
    едва ли гледа какъв цвят е,
    спокойно
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Всяка жена иска различно нещо,някои дори не знаят какво.(визирам себе си)

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Авее жените сме кучки Понякога и ние не знаем какво искаме и доооста често не може да се излезе на глава с нас Така че е АДСКИ трудно да разбереш какво искат жените, щото то си опира до характер :P

мойто мнение е такова лесно е да изброиш видовете жени и какво искат но е трудно в момента в който срещнеш момичето или жената да разбереш какво гледа в едно момче или какъв тип харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си