- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един от нашия клас ме тормози
Ами май е така.Действай,не се оставяй на такива льольовци!Първоначално написано от verdjitO
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
земи на тате пистолетаПървоначално написано от silvermoon
и знаеш какво да правиш
Ами изрепчи му се...Ако не спре или ако ти посегне...Каза, че имаш хора, но да не го бият, а само да го сплашат, а ако пак продължава...вече ще трябва да яде тупаници...
Отвърни му, и ако тръгне сериозно да те бие, може да го излючат, или го натупай леко с помощта на приятелите ти. Не заслужаваш такива връзки, ако не ги използваш. Така ще се страхува от теб. Докато не изложиш напълно ситуацията, това е единственото решение.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Изрепчи му се и ти веднъж,да видиш как ще му земеш старахa.Не трябва да се оставяш да те унижават.Или в крайна сметка викни твоя човек да го оправи.
Приятел и аз бях така преди 1-2 години един от нашия клас много ме тормозеше ама като се ядосах и като го ступах на бърза ръка повече не иска и да ме погледне така, че ти решаваш![]()
Значи е от отворковците,които имат хоби да се закачат със скромните си съученици.Първоначално написано от silvermoon
Първоначално написано от Darkkiss
Имаш само една грешка и тя е "Не мога да го набия". Няма не немога , няма не искам.Щом сам не си вярваш...Реши това и решаваш всички проблеми с въпросния пич.
Ако не си ме разбрал , това което искам да кажа е че трябва да си вярваш и да не се съмняваш в себе си...Всичко е до психическа нагласа.Гарантирам ти , че ако си вярваш истински ще успееш.
Ае късмет.
BULLSHITПървоначално написано от Jumbie483
това никога не е работило при мен-абсолютно всеки път когато игнорираш някакъв такъв идиот той сякаш прави всичко възможно да му обърнеш внимание...така е в нашия клас поне![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
И това не работи-ако автора е дребен и хилав,а оня е висок поне 2 метра и мусколест няма да има абсолютно никакъв шанс и само ще си изяде боя...Първоначално написано от fc
По-добре да си ползва групичката хора да (ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪТ)![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от LeVski_fen
аз като го наплаших преди 6 дена спря да ми се закача 3 дена после пак Sad
е що си спрял ?!?!?!?!?!?
само левски за съфорумника
http://www.mma-bulgaria.com/resource...B8%D1%82%D0%B0
глей братле може да помогне
ми направи нещо за да спре ако е наистина толкова сериозно се обърни до директора аз така направих преди 3години имах подобен проблем и момчето след като казах малко на директора и той се успокойУспехчета
![]()
Пич миналата година едни олигофрени от класа ми викаха "Ще те вкараме в интензивното" аз им казох да спрът казох на класната(това се развива през чеждущастието) и тя не направи нищо.Тея ме удариха и единия го хванах наведох го и един умрък в гърба и после в корема колено и оня падна на земята и едвам си пое въздух.Така че да не те интересува кво ще стане бой му е майката
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
ei ta toq ot tvoq klas li e. predpolagam imash priqteli. ako ne iskash lichna samorazprava ili nekoi da go stupa malko moje da se opitash da go ignorirash. badi priqtel sas vsichki ostanali dori i s negovite ako tva ne e problem. pokaji mu che ne struva nishto. pokaji mu che si nad negovoto nivo. postarai se da ne mu obrashtash vnimanie i go nakarai da izglejda che toi e nikoi i e sam a ti badi vse pak malko po otvoren. shtot pich sam ako ne si pomognesh v toq jivot nema koi da ti pomogne. postarai se malko.