.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Случвало ли ви се е?

ljkl;hg;;h
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И на мен ми се е случвало.С момчето,с което съм в момента-той правеше всичко за мен,за да ми покаже че ме обича,а аз изобщо не го отразявах.Като направихме 3 месеца аз го зарязах,но за 2 седмици разбрах какво съм направила и какво пропускам,затова поговорихме и естествено се върнах при него.Вече сме заедно година и 2 месеца и съм безкрайно щастлива и обичана

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Случвало ли ви се е?

Цитирай Първоначално написано от prob
    Така,искам да попитам,били ли сте с някого,който държи на вас и ви обича,но вие не отвръщате на чувствата му и се разделяте.Въпроса ми е дали ви се е случвало,като се разделите с въпростния човек,след време да разберете,че сте направили грешака и сте изпуснали някой с който сте могли да сте щастливи!
    Не ми се е случвало.Обикновено като тръгна с някое момче е защото имам чувства.А не заради хубавите му очи или нещо от този род.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Случвало ми се е да се разкайвам за такъв човек, но не сме се събирали. Разбирам те, но се опитай да не го мислиш. Миналото си е минало и то трябва да си остане там. Глава горе и умната
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Случвало ми седа съм с момче, което ме обожава, аз обаче не изпитвах нищо към него. Оставих го, след много, много време осъзнах какво съм направила. Беше прекалено късно да поправя грешката си. Това момче вече не е сред нас.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Re: Случвало ли ви се е?

Не ми се е случвало

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    И на мен ми се е случвало.С момчето,с което съм в момента-той правеше всичко за мен,за да ми покаже че ме обича,а аз изобщо не го отразявах.Като направихме 3 месеца аз го зарязах,но за 2 седмици разбрах какво съм направила и какво пропускам,затова поговорихме и естествено се върнах при него.Вече сме заедно година и 2 месеца и съм безкрайно щастлива и обичана
    браво, мацко. трява мн да те обича наистина щом пак сте се събрали. Браво

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Онзи ден,3 и половина
    ми се случи точно същото
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

В момента ми се случва нещо такова ... момчето за което непрекъснато правя всичко... на което най много държа... за което ше си дам живота... неможе да види нищо... просто не ме забелязва и не мисля че е оценил ... всичкото което направих и продължавам да правя за него ... но сега като гледам леко ми е дотегнало от всичко ... и ако ме изгуби дали ше усети къде е грешал... и просто че зарди тъпото му поведение напоследък е изгубил една от най добрите си приятелки... дали ще съжалява ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

da bila sym taka i mi be6e super gadno
    i'm wild and free and what do you want from me!?

Да случвало ми е, не аз Нямах Чувства, а Той! Изгубила съм дотолкова доверие в него, че, сега, когато ми казва, че ме обича, когато понякога прави опити да се съберем и т.н не му вярвам и не мога да определя дали ме е оценил или само ме лъже, понеже е един гаден ЕГОИСТ! Ако не го е направил,надявам се все някога да го направи!

Мега фен Аватара на Blab
    Т'ва твоето не е обич. Просто ти харесва да бъдеш обожаван.;

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всъщност не мога да си представя истинско щастие, с човек когото не обичам или към когото нямам абсолютно никакви чувства.
    И всъшност, в момента аз съм ситуацията в която е било твоето момиче и мога да ти кажа, че чувството е наистина ужасно...но ти си го изпитал на гърба си, така че знаеш за какво ти говоря.
    Може би това, че си я отблъснал не е точно грешка, а по-скоро пропусната възможност да и покажеш още от самото начало, че истински цениш това, което тя прави за теб
    Съветът ми е да не се самообвиняваш за неща, които са следствие от мисленето ти преди време и въобще тогавашният етап на отношенията ви.Гледай напред и бъди истински щастлив! (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си