- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?
ljkl;hg;;h
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
И на мен ми се е случвало.С момчето,с което съм в момента-той правеше всичко за мен,за да ми покаже че ме обича,а аз изобщо не го отразявах.Като направихме 3 месеца аз го зарязах,но за 2 седмици разбрах какво съм направила и какво пропускам,затова поговорихме и естествено се върнах при него.Вече сме заедно година и 2 месеца и съм безкрайно щастлива и обичана
Не ми се е случвало.Обикновено като тръгна с някое момче е защото имам чувства.А не заради хубавите му очи или нещо от този род.Първоначално написано от prob
Случвало ми се е да се разкайвам за такъв човек, но не сме се събирали. Разбирам те, но се опитай да не го мислиш. Миналото си е минало и то трябва да си остане там. Глава горе и умната![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Случвало ми седа съм с момче, което ме обожава, аз обаче не изпитвах нищо към него. Оставих го, след много, много време осъзнах какво съм направила. Беше прекалено късно да поправя грешката си. Това момче вече не е сред нас.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
браво, мацко. трява мн да те обича наистина щом пак сте се събрали. БравоПървоначално написано от sextazy_baby
Онзи ден,3 и половина
ми се случи точно същото![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
В момента ми се случва нещо такова ... момчето за което непрекъснато правя всичко... на което най много държа... за което ше си дам живота... неможе да види нищо... просто не ме забелязва
и не мисля че е оценил ... всичкото което направих и продължавам да правя за него ... но сега като гледам леко ми е дотегнало от всичко ... и ако ме изгуби дали ше усети къде е грешал... и просто че зарди тъпото му поведение напоследък е изгубил една от най добрите си приятелки... дали ще съжалява ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
da bila sym taka i mi be6e super gadno![]()
![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
Да случвало ми е, не аз Нямах Чувства, а Той! Изгубила съм дотолкова доверие в него, че, сега, когато ми казва, че ме обича, когато понякога прави опити да се съберем и т.н не му вярвам и не мога да определя дали ме е оценил или само ме лъже, понеже е един гаден ЕГОИСТ! Ако не го е направил,надявам се все някога да го направи!![]()
Т'ва твоето не е обич. Просто ти харесва да бъдеш обожаван.;
Всъщност не мога да си представя истинско щастие, с човек когото не обичам или към когото нямам абсолютно никакви чувства.
И всъшност, в момента аз съм ситуацията в която е било твоето момиче и мога да ти кажа, че чувството е наистина ужасно...но ти си го изпитал на гърба си, така че знаеш за какво ти говоря.
Може би това, че си я отблъснал не е точно грешка, а по-скоро пропусната възможност да и покажеш още от самото начало, че истински цениш това, което тя прави за теб
Съветът ми е да не се самообвиняваш за неща, които са следствие от мисленето ти преди време и въобще тогавашният етап на отношенията ви.Гледай напред и бъди истински щастлив! (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone