Сега съм 7 клас и уча в СМГ(приеха ме след 4-ти клас). Понеже скоро идва кандидатстването обмислям къде да кандидатствам. За вбъдеще искам да се занимавам с програмиране(информатика). Наще само за СМГ ми говорят. Аз обаче вмомента съм там и въпреки, че съм 7 клас информатиката не е на ниво. Незнам как ще е от 8 на татък, но сега учим някакви бебешки работи и то само един път в седмицата. Понеже ще имам възможност да напиша няколко гимназии се чудя кои да напиша. Иска ми се да знам английски език, защото имам планове за Англия и Америка. Затова си мислих за някоя английска гимназия. Гадното за мен обаче е подготвителната година Един приятел казва, че ще кандидатства в Американският колеж. Там имало съвсем различна система на обучение, от там излизали много хора за чужбина, изучавало се англииски и нямало подготвителна година. Бихте ли разяснили малко за този колеж - за системата на образвуание, добри ли са учителите, плаща ли се,.....? Друг приятел щял да ходи в някакъв медицински техникум ли какъв беше където се кандидатствало с физика и се изучавало много информатика. Нещо обаче физика и информатика не ми се връзват Както и да е......за него също се чудя. Бихте ли дали малко информация за горепосочените и също така дайте други предложения Благодаря от сега!