Ше попиша малко и аз за тва парти...Първо да кажа,че съм от провинцията(Сливен)и не мога да ходя на всички яки партита,които са в София(защото там има най-много)...Лятото си бачках на Слънчев бряг и не пропуснах нищо,но сега,когато съм си в Сл.,освен,че нямам къде да ходя и да се радвам на хубава електронна музика(освен в новото кафе-клуб,където ако не си носиш прах,какъвто и да е,те смятат за не-хаусър ),ми се налага и да спестявам известно време парички за да мога да отида до София за някое парти...Та този месец избраното събитие беше именно Метрополис...Събрах си парички колкото да не се стискам,качих си се на влака и отидах в София при един мой много добър приятел,с който много си купонясваме като се съберем...Дойде и вечерта,а по улиците не беше кой знае колко уживено и не се чуваше от всяка групичка хора,минавайки покрай нас "лелеее,Дъбфайър" или пък "адското ше е",както беше преди Кокс да речем...Отидахме в Студнетски и,тъй като беше раничко,решихме да седнем малко в Марсилия...Вътре беше пълно и тва много ме развесели.Музиката и тя беше като за подгряване...А 80% от хората там после бяха и в Зимния дворец...В около 12:30 отидахме да пикаеме в храстите до входа,а след това се наредихме...Малко беше глупаво да ни гледат снимките на личните карти,но го преглътнахме...Странното беше,че вътре нямаше много хора,но пък бях в такова настроение,че не ми пукаше от нищо и веднага почнах да си се кефя...Тоя Скилачи(всеки го казва както си знае)ме израдва на макс...Дъбфайър също...Може да пускаше 3 часа,ама ни разби от хард минимал...Партито може да свърши в 7 часа,ама наистина останах много доволен и не съжалявам,че избрах точно този ивент След това вместо да ходя в Червило на афтър,се прибрах да се наспя и на другата вечер си посетих Буковски,щото ми харесва стр много...Прибрах си се в Сливен без никакви пари(щото точно като отивах за гарата контролите ме глобиха 10 кинта,че съм нередовен)и бях доволен до няма и къде...Някви се оплакваха на макс в тиллейт и в перфектен,че партито съквало и тн и,че Дъбфайър на една снимка се виждал колко е надрусан...Кво ми пука на мене,аз се изкривих от кеф и тоя може да беше надрусан,ама ме побърка...
ПС:Това е един вид коментар...Може да не е за тая тема,но не намерих къде да си изкажа мнението,а имах нужда ...Ше е яко тея,които са били там да си споделят как им се е сторило