.

Виж резултатите на анкетата: Използвате ли черен молив ?

Гласували
270. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да(не излизам без молив )

146 54,07%
  • рядко

105 38,89%
  • не(против молива съм и не бих си сложила)

19 7,04%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Черен молив

Sajelqvam predvaritelno ako imam takava tema i se povtarqm .. Vaprosat mi e ima li ne6to vredno vav 4erniq moliv i vredi li toi na o4ite po nqkakav na4in (stava vapros za tozi koito se nanasq pod okoto a ne nad nego , vapreki 4e nqqa mn golqmo zna4enie ...)
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Аз когато излизам без зна4ение къде си слагам.. Не съм чувала да иа нещо вредно

Град
    BurgasS
    да(не излизам без молив )

Ми аз не съм чувала дали е вредно, ползвам си редовно.
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Цитирай Първоначално написано от nqmaime-
    да(не излизам без молив )
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel

Re: Черен молив

Цитирай Първоначално написано от bug1965
    Sajelqvam predvaritelno ako imam takava tema i se povtarqm .. Vaprosat mi e ima li ne6to vredno vav 4erniq moliv i vredi li toi na o4ite po nqkakav na4in (stava vapros za tozi koito se nanasq pod okoto a ne nad nego , vapreki 4e nqqa mn golqmo zna4enie ...)
    Ако е некачествен, може да предизвика нещо като алергия. На мен ми се е случвало, очите ми да се зачервят и подуят след като съм ползвала грим. Затова внимавайте какви гримове си купувате, че да не стане някоя беля.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Re: Черен молив

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Цитирай Първоначално написано от bug1965
    Ако е некачествен, може да предизвика нещо като алергия. На мен ми се е случвало, очите ми да се зачервят и подуят след като съм ползвала грим. Затова внимавайте какви гримове си купувате, че да не стане някоя беля.
    Разбира се, че не е вредно (но, тук вмъквам една звезда). *Както съм цитирала по-горе, не е вредно ако молива ти е качествен (т.е. не е от магазина за левче) и си го махаш вечер. Не може да искаш да ти няма нищо ако не си махаш молива две седмици подред и сутрин просто затриваш размазаното и добавяш още. Така не само зрението и кожата ти ще се повредят амии и ... !!!

Без черен молив не излизам .!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Слагам си, да. Ако молива е качествен няма да има проблеми
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Слагам си редовно, но и без молив съм излизала За нищо вредно не съм чувала, стига молива да не е някъв боклук.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Почти винаги като излизам някъде си слагам черен молив,но не съм чувала той да вреди .
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз нося лещи, а и очите са ми чувствителни, така че не ползвам молив. А и без това не се харесвам с него .. Гласувах "не" , но нямам нищо против

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

слагам много рядко..само като ходя на диско :P

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Почти всеки ден съм с молив за очи. Може и да вреди, но досега не съм забелязала нещо нередно.

Мега фен Аватара на mynichka
    Доста рядко си слагам молив ..но не вреди
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Казанлък
    Аз го ползвам от дъжд на вятър
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Рядко.
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

И аз винаги си слагам молив
    А иначе дали е вреден...Ми това е строго индивидуално Всичко зависи от човека и от самия молив Например моите очи не понасят по-твърди моливи и започват АДСКИ много да ме болят и се подуват (все едно ще ми излиза ечемик) Имам една позната пък,на която не й понасят наситените моливи...Както вече споменах - при всеки е строго индивидуално

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Е, аз след като стана и си взема душ, другата ми е работа е да си сложа черен молив. До такава степен съм свикнала с него, че дори и не мога да си се представя да изляза без черен молив по очите, макар че няма чак толкова огромна разлика кога съм без, кога със..

И а3 си слагам молив за очи , но си го махам всяка вечер и нямам проблеми с очите пък и не съм чувала да има вредни моливи ... Може би има ... не всичко е перфектно създадено :P
    От утре спирам да плача за теб, от утре спирам да мисля за теб... Така си казвам не знам от кога и утре пак ще си кажа така!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много рядко излизам без молив.

Мега фен Аватара на Infinity
    ами аз съм руса и понякога си слагам кафяв молив а според вас на русо момиче какъв цвят молив ще отива
    To infinity and beyond.

еми аз лично например никак не се харесвам без черен молив
    никога не излизам, без да си сложа черен молив
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Рядко си слагам и единственото,което съм чувала е че трябва да си имаш свой собствен молив,да не го даваш на други за да не се пренесе някаква зараза-от рода на конюктивит или ечемик..и винаги трябва да го държиш затворен.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си