- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен молив
Аз не си слагам, но гласувах с "рядко", защото не съм против черния молив...
аке ще излизам някъде вече по-специално
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Много рядко![]()
само отдолу си слагам,защото на една позната й се бяха запушили каналчетата и й бяха правили операция,за да й ги изчистят,а пък и ми дразни очите като си сложа отвътре
няма любов
Рядко слагам,щото сутрин не ми остава време да си слагам
ОТ ВКЪЩИ БЕЗ МОЛИВ НЕ ИЗЛИЗАМ, забога !!![]()
SEVENTEEN![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Дам всеки ден си слагам не ми прави проблеми![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
почти винаги съм с черен молив.. яко стои и подчертава очите![]()
Рядко![]()
ами ако после не го чистиш дам много ясно. обаче мисля че ускорява появата на бръчки около очите
Много често си слагам черен молив,но не мисля че е вреден... стига само дае качествен разбира се![]()
вече си слагам доста рядко![]()
Просто аз
Всеки път като излизам си слагам черен молив. Не мога без негоНе е вредно стига да не е купен от някоя сергия дето не знаеш колко време е стоял
![]()
Не си слагам,поради простата причина,че не се харесвам с черен молив.Иначе не съм против него
.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
аз си слагам зелен молив ..сега вече цветните моливи са на мода,но когато си слагах черен молив не забелязах да е вреден
![]()
![]()
spoed men nqma vreden 4eren moliv no ve4e zavisi dali o4ite sa 4ustvitelni ili ne ....specialno moite sa kafevi i ne sa 4ustvitelni i nikoga ne sam se oplakvala ot parene kogato ispolzvam kakavto i da e grim na o4ite si
![]()
слагам от време на време.ползвам и сребъре-много нежно седисега като стане по-топло и започна да нося по-светли и цветни дрехи ще си купя и няколко шарени-имам мерак за лилав и някакъв златист
доста рядко вече .. след като направих инфекция![]()
![]()
![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye