- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BIG BROTHER 4
di6aiteeeeeeeeeeeee 6i vkarat i 11 m1je.spokoino![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Нема такъв филм.Ще гледат педалите,мангалите и селяните(сите на сапун) дето са ги събрали в тая къща и ще им се радват.Няма оправия.Първоначално написано от Мeтоман88
Телевизията е най-гадното нещо. Нацията забравя за реалните проблеми и хората несъзнателно се превръщат в послушни овце.
ХАхХАХАХа. От първия сезон до сега се интересувам непрекъснато от Биг брадър, но телевизия рядко гледам.Първоначално написано от Virus_
Дано почнат постепенно и мъже да вкарват.
Не ми харесва шоуто, ама като видях и част от участниците - съвсем.
Разчитат един вид на простотията и скандалите, за да се гледа, нали трябва да има сеир.
та това е политиката на предаванетоПървоначално написано от koalka
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Голяма простотия е това. Огромна. Днес случайно разбрах и какви са участниците. Ако преди съм имала намерения да го пусна един път, ей така, просто да видя какво е, сега напълно съм се отказала. Ако реша да гледам нагласени скандали, ще си пусна някоя сапунка. [;
Хмм, личи си умствения ти капацитет, щом се вълнуваш от подобни неща. (:Първоначално написано от Pliok0019
Тея пък тъпаци си мислят, че е само заради 57-годишната туркиня.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Да гледам припадащи хора мога и по квартала... А телевизия като цяло се гледа само заради мачове.Първоначално написано от ReBэLdE
СМЪРТ ЗА ТИЯ !!!
няма такива изтърсаци, без да гледам, само от тва, което са ми разправяли разбирам за кви олита става въпрос. ега им закрият предаването!!!!! евала на тримата души с бръснати глави, кубинки и бомбър-якета.![]()
![]()
Абее,нз дали ми харесва,ама участниците са от тъпи,по-тъпи!
Първоначално написано от loyal_88
ne go gledam za6toto mi e interestno prosto kato vidqx taq kak se pliosna i kolkoto i stranno da zvu4i priznavam si stana mi sme6no![]()
![]()
Ти си ебати неграмотната селянка.Първоначално написано от ReBэLdE
Малее тая дебелата...иу!Много е проста.Е поне няма да е сама.......
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Това е най-голямата простотия,сътворявана някога.Не смятам да си губя времето и да си съсипвам мзъчните клетки с гледане на такива идиотски изпълнения.
Е сега ще се обиждаме ли !? Не ме познаваш затова не говориПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Абее става за убиване на време..простотийка си е ама хората обичат на гледат саир![]()
оо не е истинаа кви ги вкараха вътре ... това ее простоооочаквах простотия ама чак пък толкова
и обсолютно всички са ужасно ТЪЪЪЪЪПИ!
Аз от време на време гледам 24 часовия канал и тея братче само се голосват.. само днеска се видеха повече цици от всички досегашни биг брадъри взети заедно