- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BIG BROTHER 4
от тва по голяма тъпотия простотия и т.н няма .. никакъв шанс да го гледам![]()
Всички пишат "от тва по тъпо нема, голяма простотия, нямат шанс да го гледам" ама как знаят че е тъпо?? Аз го гледам и се едно виждам реалния живот само че са в самолет...Пък кат се напият се едно се виждам отстрани![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
знам защото го гледах два пъти и т оне цялото просто не стърпях на тъпотията на шоуто ..
Цветан е много готин и точен.
Манол също ми е фаворит.![]()
Какво се правите , че не го гледате? Гледате го и то с интерес...
Или пък не го гледате защото вашите ви пускат до 10 навън и трябва да излезете в 8?!![]()
Аз пък няма да отричам..гледам го![]()
Мислех,че ще гледам танцуващите звезди ,ама то бая тъпо с тези водещи-дърва![]()
Тази нощ им гледах визитките и исках да питам тези, които го следят - имаше ли някакъв интересен конфликт между националиста и циганката/туркинята?
Не съм си направил труда да го гледам. Няма и да го направя.
Цялата простотия в България събрана в една къща и излъчвана по телевизията. Що за клоун трябва да си за да ти харесва да го гледаш?
Трябваше да има глас "Простотия + Не го гледам"...
^и съм съгласна със SWASTICA тоя път =]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бивало да няма, майна.Първоначално написано от Schneeflocke
цяла една седмица отделиха, за да направят 2 лайфа изцяло за расовата дискриминация в България и да ми викат разни цигани в студиото, за да представят колко порядъчни и примерни били ромите... хахаха
абе.. мила.. цъкни си във вбокс-а биг брадар 4 пиши ПЕТЪР и ще ти излезат всички клипчета, в които питаш точно това, което написа..
[color=#98adcc][i][b]Аз там търсих, но с Петър/Самие и Петър/Таня и ми излязоха две клипчета. Пичът излезе удивително тъп - това, което гледах(сега ще потърся още), направо ме убеди, че циганите и турците са пПървоначално написано от cherinka
Чат-пат гледам :D
Моитефаворити са:
*Манол*и *Наталия*
![]()
![]()
[quote=Schneeflocke][color=#98adcc][i][b]Аз там търсих, но с Петър/Самие и Петър/Таня и ми излязоха две клипчета. Пичът излезе удивително тъп - това, което гледах(сега ще потърся още), направо ме убеди, че циганите и турците са пПървоначално написано от cherinka
Аз говорех за "сблъсъците" му с Таня и Самие. Където той стой, кима с глава, вика "ОК" и накрая прави някоя простотия. Сега ще гледам Милен Цветков и ще видя за какво иде реч. Мисълта ми беше, че в това, което съм гледала, Петър не само не обърна ситуацията в своя полза, но и успя да ме убеди, че една циганка/туркиня може да е интелигентен човек...
да,гледам го,много ми харесва Наталия![]()
Гледам го понякога,бива.Ама понякога вярно си е тъпо...
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.