- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С или без грим се харесвате повече?
Аз лично се харесвам повече без грим, по-хубаво от естественото няма.
без....
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
с малко грим се харесвам най много![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми аз не мога мн да се гримирам ама понякога добре става.. И по двата начина се харесвам зависи от деня...Иначе по принцип си слагам само един черен молив и гланц в подходящ цвят и това ми е "грима"
![]()
не си слагам нищо друго освен черен молив,ама и с и без все съм си грозна,така чее няма голямо значение![]()
Тихо, уе!Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Ще ти дам аз на теб `грозна`.
със..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не нося грим.
Затова и ме мислят за 16-годишна.![]()
Със
С грим се харесвам повече,бая черно слагам на очите.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Зимата задължително със (молив) , а лятото когато лицето ми леко потъмнее разбрах , че и без грим съм приятна, а и баща ми мнг ме харесва без![]()
![]()
![]()
![]()
Без грим си се харесвам достатъчно.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и без грим се харесвам.. и със грим.. като има малко перли и спирала става...ама и без става..
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Sys grim se haresvam poveche.
Зависи.. ама напоследък осъзнах, че се харесвам малко повече без грим.![]()
Без грим![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Az se haresvam pove4e s grim!!![]()
ъъъ?
със се харесвам повече естествено...какъв е смисълът въобще да слагаш грим, ако се харесваш повече без...леко ми е непонятно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Така като ми гледаш подписчето...... и и видиш на него очичките.....как мислиш??????![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Със грим, но не и ако прекаля. Общо взето слагам толкова, колкото да подчертая очите си(малко спирала и молив)...
попринцип със .. но в повечето случаи особено сега лятото не нося нищо официално а ми се струва смешно с спортно облекло и намацана със сенки до ушите,а често се обличам спортно и за това не се гримирам най-много спирала![]()
Some girls are just born winners !
Със (наблягам на очите, правя ги по-изразителни и може би това е причината)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!