.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Big Brother 4

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Big Brother 4

Е ?! Гледахте ли началото ? Какво смятате за участниците или по-точно участничките ? Ами за "мястото" ? Не знам, на мен ми изглежда супер помия и не смятам, че ще бъде кой знае колко интересно
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Женско царство .. интересно решение.

На мен най-много ми харесва Даниела. Поне засега.

И на мен ми харесва Даниела,както и Наталия."Мястото",доколкото разбрах не е окончателното им местоживеене.Нали показаха една супер луксозна къщурка. След като ББ4 е само от жени,се очаква да е бъкано с интриги.

аз току що се прибирам..КАКВО?!САМО ЖЕНИ ЛИ а кво е мястото?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    . http://www.zazz.bg/play:b1e96361
    Те казаха - идеята е от сериала "изгубени".
    Ама онова момиче, което припадна и безмалко да се задуши на сцената ще е направо ужасно ако я вкарат в шоуто! Гавра.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Varna
    курец за тва шоу ....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не съм му била фен на това предаване И мисля,че и сега ще е тъпо
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Пловдив
    оле тая боза още ли е дават уе?!?!

Бе на мен най-добро впечатление ми направи Ирена /ирена е тази, която имаше модна агенция/ ... Иначе добре, че беше Даниела да им носи багажите
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Бе на мен най-добро впечатление ми направи Ирена /ирена е тази, която имаше модна агенция/ ... Иначе добре, че беше Даниела да им носи багажите
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе аз доколкото разбрах в Четвъртак щяли да вкарват и мъже ама информацията не е сигурна То не стига, че е мизерия цялото предаване ами и без мъже още повече... Иначе на мен най-много ми хареса това момичето от Пловдив дето е на 18 - Ангелина, и Наталия.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Великобритания
    онази, която припадна, няма място там

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз съм разочарована..как само жени ?!?!?!?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    na men nai mn za sega mi haresa Natalia i Irena wow BB4 mi napomnq za biv6ia mi klas 17 momi4eta i 1 mom4e kakto kazvat horata "ZA CVQT" no toi ne idva6e 4esto na daskalo

P.S golemi intrigi 6te ima toq sezon
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    oфффффффф имах намерение да го гледам..
    а сега като няма мъже,няма секс...няма нищо интересно..
    кво да гледам само жени.... БАСИ...поне 1 мъж да бяха вкарали..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Big Brother 4

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Е ?! Гледахте ли началото ? Какво смятате за участниците или по-точно участничките ? Ами за "мястото" ? Не знам, на мен ми изглежда супер помия и не смятам, че ще бъде кой знае колко интересно
    И аз по принцип не го гледам,но просто от интерес да видя какво ще му е "невижданото" .....Изкефи ме Таня,която освен,че е красива е и амбициозна.Дано тя спечели!

Град
    някъде там...
    Вие наистина вярвате, че е припаднала Правеха си шоуто, нали трябва да има и малко цирк,що не я дадоха в лице, ами вместо т'ва се натрупаха 10 човека, нарочно беше!

Даниела а иначе моята адашка Ангелина много ме кефи и аз съм Ангелинка

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Явно наистина са успяли да ви заблудят че няма да има мъже.
    Напротив според мен ще има и те ще са точно толкова колкото и жените.Милен Цветков почти си го каза.Идеята е от филма"Изгубени".
    Какво става там.Когато тръгва да се разбива самолета на острова се разцепва на две.Задната част с едните хора пада на едната част на острова.Предната пада от другата част на острова с другите хора,обаче тях ги дават през вторият сезон на изгубени.
    Каква беше къщатан на жените?Задната част на самолета и едно от крилата.
    Каква ще е къщата на мъжете?Предполагам се сещате че би трябвало да е предната част на самолета и другото крило.Милен Цветков каза също че в Четвъртък в живото предаване ще има голяма изненада.Според мен това ще е изненадата.Ще вкарват мъжете.
    В трети сезон на "Изгубени двете групи се събират.По всяка вероятност и тук ще се съберат.
    Милен Цветков казваше"наричам го мястото,а не къщата",но веднъж дали нарочно или без да иска се изпусна и каза нещо от рода на:"жените са настанени в двора на къщата.Нещо такова ми се стори че чух.Така че не очаквайте че този сезон ще има само жени.По всяка вероятност участниците ще са 22-ма,ако се върне тази,която припадна.В дата.бг видях че пише че и регламента на гласуване е сменен т.е. и това трябва да ни говори че участниците може би няма да са толкова малко както преди.

Град
    Шумень
    За съжаление майка ми реши, че всички трябва да гледаме Биг Брадър и аз също го зяпах. Относно припадането на Нелито ви... толкова ли сте заблудени? Сценарий му се вика? Извинете, ама ако беше наистина така защо не дойде медицинско лице (защото мед.лице трябва да седи или в публиката или зад кулисите, ако се случи нещо да отреагира веднага), а лекарите й обърнаха внимание чаааак като я извели?
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Вие наистина вярвате, че е припаднала Правеха си шоуто, нали трябва да има и малко цирк,що не я дадоха в лице, ами вместо т'ва се натрупаха 10 човека, нарочно беше!
    Те казаха че си е глътнала езика.От това се умира от задушаване и затова езика трябва да се извади от гърлото колкото се може по бързо с пръсти.Представяш ли си как фотографа разбутва цялата навалица да и снима лицето за да покаже в ефира на всички,който гледт как лицето и се надува посинява и умира.Това би било доста голяма...незнам как да го нарека,защото перверзия е малка дума.Според мен шанса да е сценарии е изключително малък,защото знам какво е да припаднеш от стрес.Слава Богу само да припаднеш ама не и да си глътнеш езика.А защо даже и неможе да се снима лицето обясних по нагоре.

Аз го гледах ама не ме грабна и не мисля да го гледам

Ама тука нещо много малка темата.

Ето ви малко матриял за разискване:
    http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1633329 :P

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Те казаха че си е глътнала езика.От това се умира от задушаване и затова езика трябва да се извади от гърлото колкото се може по бързо с пръсти.Представяш ли си как фотографа разбутва цялата навалица да и снима лицето за да покаже в ефира на всички,който гледт как лицето и се надува посинява и умира.Това би било доста голяма...незнам как да го нарека,защото перверзия е малка дума.Според мен шанса да е сценарии е изключително малък,защото знам какво е да припаднеш от стрес.Слава Богу само да припаднеш ама не и да си глътнеш езика.А защо даже и неможе да се снима лицето обясних по нагоре.
    Е ти какво очакваш да кажат, много ясно че като ще правят сцени, ще са на 100 %

Според мен припадането на Нели е пълен театър . Първо ако беше наистина щяха да пуснат реклами няма да дават как умира жената.А представяте ли си ако беше умряла и то наистина.Пък и това предаване и деца го гледат няма да й снимат лицето точно когато се души

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си