.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    STARA ZAGORA

В очите на хората

interesno mi e kogato ste si haresali nqkoi... i primerno iskate da se polu4i ne6ty mejdu vas... mislite li kak bihte izglejdali v o4ite na drugite . Mislite li si kakvo bi bilo otno6enieto na priqtelite vi kum nego, i na negovata kompaniq kum vas... ?? Kakto i za negoviq/neiniq stil... i kak bihte izglejdlai otstrani :]

Не...
    интересувам се само как изглеждам в неговите очи...другите не ме засягат

Град
    Пловдив
    дааа като вида некоя по убава и "направо си представям как се женим"

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не...
    Такива въобще не ги слушай...те самите не знам как си вярват дори за секунда...аз до сега не съм видял чалгар с емо. метъл с чалгарка или нещо от сорта и е именно заради тази причина...и що? Ми щот хората са тъпи бацее...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато си харесам някой,не ме вълнува какво мислят останалите.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    дааа като вида некоя по убава и "направо си представям как се женим"
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

ами в пове4ето случай не се инт от мнението на другите но е имало един два случая когато незнам защо но ми е влияело чуждото мнение ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Мега фен Аватара на mynichka
    Не...
    много точно казано +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не...
    метъл с чалгарка или нещо от сорта
    Ми аз не се имам за метълка ама може да се каже (слушам го, но не ходя тка облечена ) и въпреки това ходих с чалгар и кво? Не ми дремеше особенно
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Добре лош пример...дъщеря на петролен шейх със просяк тогава...

Lupus in fabula

Не...
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Когато обичаш достатъчно силно това небива да ти минава през ума щом ти си щаслив приятелите ти трябва да приемат човека до тебе

Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    Когато обичаш достатъчно силно това небива да ти минава през ума щом ти си щаслив приятелите ти трябва да приемат човека до тебе
    Още не сте почнали да се обичате...ти си някъф примерно турбо гъзар с последен модел S класа и можеш да имаш сяка пичка и си вървиш с некфи такива като тебе....и глеаш на тротоара някфа одърпана разпарцаливена чорлава девойка...чаровна ама без пукната стинка и на вид мязаща на първобитна обаче на тбе много ти харесва...е ся ак оси сам ясно ама ся пред другите как да се изложиш тъй а...хората винаги се ръководят от това какво ще си помислят останалите и всеки който каже обратното е един лъжец...

П.п: А честито ми 2000-но мнение . Разгеле!

Lupus in fabula

Честито да ти е

По темата всеки не съзнателно или съзнателно се замисля...за мнението на околните...Друг е въпросът дали се влияе от това.
    A qui

Мега фен Аватара на koalka
    Банално е, ама най-важното е да държиш на тоя човек и да се обичате, другото са подробности.
    Не е добре, ако приятелите ти и гаджето ти не се разбират, защото не можете да излизате заедно, трябва да отделяш време и на приятелите, и на гаджето.Той може да се сърди, че излизаш по-често с тях, те също и един безкраен кръговрат.НО, ако са разбрани и наистина добри приятели - ще те разберат и това няма да е проблем за тях, ще знаят, че този човек е важен за теб.
    Не е важно дали си отивате по улиците и дали си отивате във външния вид, а отвътре, както се казва.Е, в интерес на истината - не бих тръгнала с момче, по-ниско от мен с 10 см., но това вече всеки си го решава, какви предрасъдъци да има.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    Още не сте почнали да се обичате...ти си някъф примерно турбо гъзар с последен модел S класа и можеш да имаш сяка пичка и си вървиш с некфи такива като тебе....и глеаш на тротоара някфа одърпана разпарцаливена чорлава девойка...чаровна ама без пукната стинка и на вид мязаща на първобитна обаче на тбе много ти харесва...е ся ак оси сам ясно ама ся пред другите как да се изложиш тъй а...хората винаги се ръководят от това какво ще си помислят останалите и всеки който каже обратното е един лъжец...

Съгласна съм. Несъзнателно или не на хората им пука от чуждото мнение, дори да ни се ще да не е така - факт.
    ПП. Честито!!! Ае да вдигнем купон???

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, разбира се. Нормално е да се интересувам от мнението на хората около нас. Ако приятелите му например не ме понасят...

Принципно се притеснявам как би ме възприела неговата компания... Ама тва беше едно време нали съм със сериозна връзка и скоро не ми се е налагало да мисля за такива работи

никога не мисля какво ще кажат хората интересува ме само човека до мен

да, разбира се..все пак това са неговита приятели и за мен не е важно само какво мисли той...те са хората, които го познават най-добре, за това винаги се опитвам да ги спечеля
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Никога не ми е пукало кой какво мисли за връзката ми с някое момче. В крайна сметка важното е аз да си го харесвам.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Нормално е да се интересувам от мнението на хората около нас. Ако приятелите му например не ме понасят...
    Е кво ако не ме понасят? Няма да се разделя с него, въпреки че ще ми е неприятен фактът, че не им харесвам. Наистина това са подробности, които не са толкова маловажни, но могат да се тушират и всеки избира колко да се влияе от тях.

Цитирай Първоначално написано от Еrica
    По темата всеки не съзнателно или съзнателно се замисля...за мнението на околните...Друг е въпросът дали се влияе от това.
    За мен по-важно е аз да си харесвам момчето и то да харесва мен.
    Да, мнението на околните е важно, няма да ми е готино приятелите му да не ме харесват, ама все пак не бих се повлияла кой знае колко. Винаги има компромисни варианти.
    Така че.. i don't care pretty much
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Нормално е да се интересувам от мнението на хората около нас. Ако приятелите му например не ме понасят...
    Е кво ако не ме понасят? Няма да се разделя с него, въпреки че ще ми е неприятен фактът, че не им харесвам. Наистина това са подробности, които не са толкова маловажни, но могат да се тушират и всеки избира колко да се влияе от тях.

Цитирай Първоначално написано от Еrica
    За мен по-важно е аз да си харесвам момчето и то да харесва мен.
    Да, мнението на околните е важно, няма да ми е готино приятелите му да не ме харесват, ама все пак не бих се повлияла кой знае колко. Винаги има компромисни варианти.
    Така че.. i don't care pretty much

предполагам си чувала, че мн често момчетата се влияят от мнението на приятелите си..за разлика от момичетата
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Емм тука ще цитирам King Size : Искам теб , не ми пука кой какво мисли за това, за мнението на някой друг не давам пукната пара !

Адски точно ....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: В очите на хората

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    interesno mi e kogato ste si haresali nqkoi... i primerno iskate da se polu4i ne6ty mejdu vas... mislite li kak bihte izglejdali v o4ite na drugite . Mislite li si kakvo bi bilo otno6enieto na priqtelite vi kum nego, i na negovata kompaniq kum vas... ?? Kakto i za negoviq/neiniq stil... i kak bihte izglejdlai otstrani :]
    Не.
    Да не съм педал???
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си