- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В очите на хората
interesno mi e kogato ste si haresali nqkoi... i primerno iskate da se polu4i ne6ty mejdu vas... mislite li kak bihte izglejdali v o4ite na drugite . Mislite li si kakvo bi bilo otno6enieto na priqtelite vi kum nego, i na negovata kompaniq kum vas... ?? Kakto i za negoviq/neiniq stil... i kak bihte izglejdlai otstrani :]
Не...
интересувам се само как изглеждам в неговите очи...другите не ме засягат
дааа като вида некоя по убава и "направо си представям как се женим"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такива въобще не ги слушай...те самите не знам как си вярват дори за секунда...аз до сега не съм видял чалгар с емо. метъл с чалгарка или нещо от сорта и е именно заради тази причина...и що? Ми щот хората са тъпи бацее...Първоначално написано от Jumbie483
Когато си харесам някой,не ме вълнува какво мислят останалите.
Първоначално написано от Andreev
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
ами в пове4ето случай не се инт от мнението на другите но е имало един два случая когато незнам защо но ми е влияело чуждото мнение ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
много точно казано +1Първоначално написано от Jumbie483
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми аз не се имам за метълка ама може да се каже (слушам го, но не ходя тка облеченаПървоначално написано от GregoryHouse
) и въпреки това ходих с чалгар и кво? Не ми дремеше особенно
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Добре лош пример...дъщеря на петролен шейх със просяк тогава...
+1Първоначално написано от Jumbie483
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Когато обичаш достатъчно силно това небива да ти минава през ума щом ти си щаслив приятелите ти трябва да приемат човека до тебе![]()
Още не сте почнали да се обичате...ти си някъф примерно турбо гъзар с последен модел S класа и можеш да имаш сяка пичка и си вървиш с некфи такива като тебе....и глеаш на тротоара някфа одърпана разпарцаливена чорлава девойка...чаровна ама без пукната стинка и на вид мязаща на първобитна обаче на тбе много ти харесва...е ся ак оси сам ясно ама ся пред другите как да се изложиш тъй а...хората винаги се ръководят от това какво ще си помислят останалите и всеки който каже обратното е един лъжец...Първоначално написано от Sladur_
П.п: А честито ми 2000-но мнение. Разгеле!
Честито да ти еПървоначално написано от GregoryHouse
По темата всеки не съзнателно или съзнателно се замисля...за мнението на околните...Друг е въпросът дали се влияе от това.
A qui
Банално е, ама най-важното е да държиш на тоя човек и да се обичате, другото са подробности.
Не е добре, ако приятелите ти и гаджето ти не се разбират, защото не можете да излизате заедно, трябва да отделяш време и на приятелите, и на гаджето.Той може да се сърди, че излизаш по-често с тях, те също и един безкраен кръговрат.НО, ако са разбрани и наистина добри приятели - ще те разберат и това няма да е проблем за тях, ще знаят, че този човек е важен за теб.
Не е важно дали си отивате по улиците и дали си отивате във външния вид, а отвътре, както се казва.Е, в интерес на истината - не бих тръгнала с момче, по-ниско от мен с 10 см., но това вече всеки си го решава, какви предрасъдъци да има.
Съгласна съм. Несъзнателно или не на хората им пука от чуждото мнение, дори да ни се ще да не е така - факт.Първоначално написано от GregoryHouse
ПП. Честито!!!Ае да вдигнем купон???
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, разбира се. Нормално е да се интересувам от мнението на хората около нас. Ако приятелите му например не ме понасят...
Принципно се притеснявам как би ме възприела неговата компания... Ама тва беше едно време нали съм със сериозна връзкаи скоро не ми се е налагало да мисля за такива работи
![]()
![]()
![]()
никога не мисля какво ще кажат хората
![]()
![]()
интересува ме само човека до мен
![]()
![]()
да, разбира се..все пак това са неговита приятели и за мен не е важно само какво мисли той...те са хората, които го познават най-добре, за това винаги се опитвам да ги спечеля
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Никога не ми е пукало кой какво мисли за връзката ми с някое момче. В крайна сметка важното е аз да си го харесвам.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Е кво ако не ме понасят? Няма да се разделя с него, въпреки че ще ми е неприятен фактът, че не им харесвам. Наистина това са подробности, които не са толкова маловажни, но могат да се тушират и всеки избира колко да се влияе от тях.Първоначално написано от Pliok0019
За мен по-важно е аз да си харесвам момчето и то да харесва мен.Първоначално написано от Еrica
Да, мнението на околните е важно, няма да ми е готино приятелите му да не ме харесват, ама все пак не бих се повлияла кой знае колко. Винаги има компромисни варианти.
Така че.. i don't care pretty much![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
предполагам си чувала, че мн често момчетата се влияят от мнението на приятелите си..за разлика от момичетата
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Емм тука ще цитирам King Size : Искам теб , не ми пука кой какво мисли за това, за мнението на някой друг не давам пукната пара !
Адски точно ....
Не.Първоначално написано от crazy_style
Да не съм педал???![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg