.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    tarataikЪ
    Хехеее... Ако е някой мазен гъзар (ще се изкуша и фешняр да напиша), да, може, кака ми имаше работа с някъв такъв дето я комплексираше че не се обличала достатъчно еди-как-си и приятелите му гъзари не я одобрявали, както и нафуканите му приятелки... и се разделиха, мдааа.
    Сестрата сега ходи с друго момче, което пак е на високо положение в училищната йерархия, но на него не му пука особено че гъзарките не се кефят на сестрата и си е с нея, въпреки стила й на обличане (който и аз честно казано не харесвам винаги)) и си се обичат.
    Изключения има винаги.
    И според мен само някой малоумник ще натяква на приятелката си разни мнения и лоши думи казани от компанията му по неин адрес. Един интелигентен човек, независимо от пола, просто ще си раздели приоритетите и ще отделя време и на гаджето, и на тайфата си, без да ги смесва заедно.
    И не ми говори кво момичетата и кво момчетата, защото има и мацки, които си режат гаджетата, щото тъпите им лигави приятелки не ги одобряват по някакви странни критерии. Гъзарски недорасли истории...

Моите приятелки не харесаха много моя котьо, ама кво ми пука на мен о.0 Те гледат само външния вид, а аз си знам че е голямо съкровище.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ами минава ми през ума, защото аз движа с няколко компании и все пак трябва да преценя в коя компания ще й пасне ... немога да я натикам при някфи дето идеята им е да се напият

Мисля си как ще го приемат моите приятели. За неговите... мне . Нямам нищо против дане ме удобряват, стига това да не влияе на приятеля ми. За сега нямам такива проблеми, защото цялата компания на гаджето супер много ме харесва
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

еми естествено че ми пука какво ще кажат приятелите ми ако съм си харесала някой замислете се малко нормално е нали за тва сте фр да можете да си кажете осв тва като си си харесал някого оценката не е много реална

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от natedog
    Ами минава ми през ума, защото аз движа с няколко компании и все пак трябва да преценя в коя компания ще й пасне ... немога да я натикам при някфи дето идеята им е да се напият
    Виж ти, на моя приятел компанията беше съставена точно от такива екземпляри. Петък и събота вечер - време за пийване, но само ако има пари (оцелях, защото невинаги имаха достатъчно, а на тях им трябва повечко, за да ги хване - вече са си закалени). Кошмар ставаше на празниците, 2-3 празника ми ги скапваха по този начин, но... как да е, започнах да се ограничавам да имам контакт с тях, а вече напълно спрях. Отначало ми пукаше за мнението им, но в крайна сметка ние сме от 2 различни свята. Както нормалното за тях поведение за мен е неудачно, така можеше и те да не харесват нещо, което други смятат за хубаво. Макар че, доколкото знам, досега винаги са ме уважавали...

Колкото до мен, харесвах си приятеля, беше ми добре с него, но ако се разминехме с някой мой познат/приятел, ми ставаше честичко неудобно, защото не той, а майка му му избира дрехите, освен това понякога пропуска да се обръсне и др. подобни, а аз, дори и да не слагам грим и фешън дрешки, поддържам добре външния си вид. Винаги съм се питала дали другите се чудят какво правя с него... Може би защото и аз съм го правела подсъзнателно.

Като обобщение мога да кажа, че ми пука какво мислят хората, но не се водя по техния акъл - все пак и аз си имам такъв и мога сама да си преценя кое ми харесва и кое - не.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: В очите на хората

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    interesno mi e kogato ste si haresali nqkoi... i primerno iskate da se polu4i ne6ty mejdu vas... mislite li kak bihte izglejdali v o4ite na drugite . Mislite li si kakvo bi bilo otno6enieto na priqtelite vi kum nego, i na negovata kompaniq kum vas... ?? Kakto i za negoviq/neiniq stil... i kak bihte izglejdlai otstrani :]
    Не
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Нее честно казано никога не ми е пукало! Ако приятелите са ми истински, биха го приели. За сега съм нямала такива проблеми и не вярвам и да имам, защото всички около мен знаят, че каквото и да правят и да говорят не ме интересуват и не могат да ме откажат от това към което се стремя, или което искам!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    Когато обичаш достатъчно силно това небива да ти минава през ума щом ти си щаслив приятелите ти трябва да приемат човека до тебе
    Още не сте почнали да се обичате...ти си някъф примерно турбо гъзар с последен модел S класа и можеш да имаш сяка пичка и си вървиш с некфи такива като тебе....и глеаш на тротоара някфа одърпана разпарцаливена чорлава девойка...чаровна ама без пукната стинка и на вид мязаща на първобитна обаче на тбе много ти харесва...е ся ак оси сам ясно ама ся пред другите как да се изложиш тъй а...хората винаги се ръководят от това какво ще си помислят останалите и всеки който каже обратното е един лъжец...

П.п: А честито ми 2000-но мнение . Разгеле!

Напълно съм съгласна с GregoryHouse.
    Колкото и да твърди всеки от нас,че не му пука за мнението на околните,това не е вярно.На всеки му пука малко или много какво мислят приятелите му и околните.Защото ако найстина не ви пукаше,защо все още не съм срещнала турбо гъзар с чорлава девойка? Колкото и да не ви се иска на всеки му пука за мнението на другите.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Единствения човек, за който някога съм мислела как ще ме приеме е майка му и съответно как той ще възприеме отношенията ми с моята. И това е винаги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си