- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В очите на хората
tarataikЪ
Хехеее... Ако е някой мазен гъзар (ще се изкуша и фешняр да напиша), да, може, кака ми имаше работа с някъв такъв дето я комплексираше че не се обличала достатъчно еди-как-си и приятелите му гъзари не я одобрявали, както и нафуканите му приятелки... и се разделиха, мдааа.
Сестрата сега ходи с друго момче, което пак е на високо положение в училищната йерархия, но на него не му пука особено че гъзарките не се кефят на сестрата и си е с нея, въпреки стила й на обличане (който и аз честно казано не харесвам винаги)) и си се обичат.
Изключения има винаги.
И според мен само някой малоумник ще натяква на приятелката си разни мнения и лоши думи казани от компанията му по неин адрес. Един интелигентен човек, независимо от пола, просто ще си раздели приоритетите и ще отделя време и на гаджето, и на тайфата си, без да ги смесва заедно.
И не ми говори кво момичетата и кво момчетата, защото има и мацки, които си режат гаджетата, щото тъпите им лигави приятелки не ги одобряват по някакви странни критерии. Гъзарски недорасли истории...
Моите приятелки не харесаха много моя котьо, ама кво ми пука на мен о.0 Те гледат само външния вид, а аз си знам че е голямо съкровище.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride