- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси Споменчета :P
Яяяя кажете някакви по-така интимни спомени и пожелания ;]] Попринцип не е в мои стил да пращам заучени смс-и,но сега ми е много блокирало и не ми се мисли,пък искам да изпратя на жената
![]()
щи го вкарам къс за да те дразни и дебел за да те боли
..по интимно-здраве му кажи!![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Da predupredq molq oligofrenski komentari na hora koito smqtat da se pravqt na interesni da ne se pishat...
по-бързо ще стане , ако пуснеш търсачкатаможеш да търсиш "споменчета", "секси споменчета", "секси смс-и" и всякакви подобни
![]()
Лихвата е луд и изтощителен секс, а вие не обичате дълговете си , нали?
Ела до мен и кажи, че ме обичаш и ти. Аз те търсех много дни, с мен да бъдеш ти. Сега сме двама, чуй сърцето ми тупти. Искам тази нощ,със мен да бъдеш ти ..
Обичам те! Това го зная и ще го призная в този ден, когато ти ще бъдеш с мен!!!
Имате неплатена сметка от 1000 целувки, лихвата е бурен секс, та ви молим да си платите поне лихвата!
Ако ти пиша SMS , ще си играя с мислите ти. Ако ти се обадя, ще си играя с чувствата ти. Ако те видя, ще си играя с тялото ти.
Хайде с нас на секс и пица! Какво, не обичаш ли пица?
Здравей приятелю/ко! Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката води до обич, а обичта-до секс. Та…може ли да те прегърна?
Blagodarsko,da ste jivi i zdravi![]()
най-лесното е да използваш някой текст на песен - повече ще се трогне, това ти го гарантирам. особено пък, ако песента е от любимите й![]()
... so much to live for, so much to die for ...