- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имат ли значение годините?
Не е свързано с някакъв сексуален проблем, а с мнението, което изказвате повечето.Защо примерно едно момиче на 14 години едва ли не трябва да бъде убито задето води полов живот не говоря за курвичките,а за момичетата,направили го с техния човек.В смисъл защо приемате девствеността като достойнство?!Ако си с човек на когото разчиташ какво значение имат годините?!Какво недостойно има в това да си доставяте взаимно удоволствие с човека до теб?!Да, направих го на 14 и не съжалявам,но определено не се чувствам сякаш съм направила нещо нередно и сякаш съм изгубила достойнството си.Така че спрете да мислите,че щом едно момиче го е направило на 14 е курва и няма достойнство.Всичко зависи от умствения капацитет общо взето.
т.7
krem4et0
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Аз не мисля, че щом едно момиче го е направило на 14 непременно е курва, просто ми се струва, че на 14 е малка за секс-има вероятност да и останат неприятни спомени, връзките на тази възраст не траят кой знае колко, самата психика не е развита напълно, такива неща.Аз го направих на 15, но съжалявам.И на мен ми е много интересно иначе защо щом някоя е спала с приятеля си на 14-15 години се счита за курва, това е глупаво.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
moq muj e psihoog tai 4e shte mi opravq travmite na nerazvitata psihika za det me iz4uka kat bqh na 14![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
именно... то няма смисъл тя и на 18 може да го направи и пак да стане курвагодините просто не определят нищо
и аз го направих за пръв път на 14. тогава съм си мислила, че съм готова. сега осъзнавам, че не е било така. във всеки случай времето няма как да се върне, силните хора признават грешките си и се учат от тях. всеки решава сам кога да започне и никой няма право да му казва, че не е готов или че е курва.
за мен курва=момиче, което се ебе за пари
или курва по душа (тоест да се ебе с всеки,дори с хора,които не харесва и които не я харесват.)
честно да си кажа аз не класифицирам хората на такива които са девствени и такива които не са. всичко зависи от човека, ако вече е срещнал своета половинка защо да не го направят? пък и каква ми е работата в личния живот на някого, ако е добър приятел за мен това няма никакво значение! ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОВА КУРВИТЕ СИ ЛИЧАТ ОТ КИЛОМЕТРИ не защото не са девствени ами защото са курви и по характер! ииии са гадни за общуване и т.н.
Курвите са си курви независимо девствени ли са или не са т'фа си е състояние на характера и единя секс не променя нищо....
....out of my mind....
^ взе ми думите от клавиатурата![]()
Ами каквото и да казваш, за мен не е нормално да се прави секс на такава възраст!Била готова, тфа бил точния човек, дрън-та-пляс това ли ви е единственото обяснение, съмнявам се, че някоя от тези момичета които говорят така, ще издържат повече от 3-4 години с "точния човек".14 е една възраст в която тялото се оформя, те половината 14 годишни нямат оформени цици и още не им се нормализирал цикъла, а тръгнали да се ебат вече!14 годишните не само, че за физически незрели, а и психически и душевно.Но вие си знаете своето, чешете се щом толкова ги сърби!
\Първоначално написано от ШоКоЛаДчЕ
/
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Курви не бяха ли ония дето спят с много мъже и изневеряват на "есинствения" си партнъор?![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Не мисля, че е к**ва. Просто на 14 е дете. Сори, че тя не го осъзнава и се мисли за голяма, но е дете. Аз дето съм с 9 години по-голяма, се чувствам на моменти дете. На мементи съм изправена пред ситуации, в които не мога да взема решение или не се държа достатъчно зряло. Сексът е огромна отговорност, присъща на зрелите хора. На 14 не си нито физиологически, нито психически, а още по-малко емоционално зрял. Чувствата на 14 са коренно различни от тези на зрелите хора. И аз съм била влюбена на 14, но казах на момчето, че съм прекалено малка да го целуна. ОК, времената са други, но не може за 9 години(тов си е половин поколение), да сте чак толкова по-зрели, отговорни и разумни на 14 от нас преди време. Не е нормлно на 16 да се хварлиш, че въртиш 3-ма, а обичаш 4-ти. Не е нормално на 18 да си загубил бройката на сексуалните си партньори. Не е нормално да считаш секса като нещо.......просто така. Не е нормално на 13-14 нагонът ти да е така силен, че да не можеш да се стърпиш да не се изпраскаш някъде с някой. Аз се целунах за 1-ви път на 17.вие на 17 вече сте с по 2 аборта.....Това, ако кажеш, че е нормално....
Именно заради ето такива пикли на по 14 години, които се мислят за големи и правят секс, форумът се препълни с теми като "Аз съм на 14 години и правих секс с приятеля ми, който е на 18.Възможно ли е да съм бременна ?"
Аман...
Лично аз не се мисля за голяма,ама ето за това говоря,че слагате всички "14 годишни пикли" под един знаменател.Не всички са толкова необразовани, лекомислещи и незнаещи какво правят....Първоначално написано от SK0RP10N
Ми щом годините нямат значение значи всички в децката градина да правят секс.Пък след 50 години може и ако се одят близнаци вече да не са девствени.![]()
Aми лично аз го направих за първи път на 16 и изобщо не съжелявам. Беше точния човек и още е. Обичаме си се, щастливи сме заедно и сме сериозни. И преди секса си изяснихме всичко (от рисковете и "Какво става, ако нещо се прецака" до марката презервативи). Ако го бях срещнала на 14, пак така щях да постъпя (демек да спя с него) и нямаше да се считам за курва. Стига да си с един, да не му изневеряваш и да държиш на него, годините нямат значение.
Иначе съм съгласна с krem4et0, ама ние не говорим за оня тип моми4ета дето не могат да си изброят завоеванията, а са едва на 18, нали? Говорим за сериозните момичета, които просто са имали късмета да се влюбят истински и да си намерят свястно момче на 14.
Точно за това говорехПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Но всички 14 годишни са на....14, т.е. са ДЕЦА. И каква голяма любов на 14, бе хора? Осъзнайте се малко. Преди да създадете семейство ще сте имали поне 5 по-силни, по-сериоз-ни и по-задълбочени връзки. А и като пораснете и разберете какво значи истинска любов и иститски чувства, ще разберете, че любовта не е мили думи и сладки целувки, а нещо доста по-различно. На 14 няма истинска любов. Има такава, която ти се струва истинска, но НЕ Е. Като ми дойдете на годините, ще разберете какво имам предвид. Сега приличам на мрънкаща лелка, която не може да ви разбере и не може да проумее как той ще е мъжът на вашият живот и ще сте заедно поне 20-тина години.......Първоначално написано от talisman4e_
krem4et0, мненията ти са адски точни. Нямам какво повече да допълня..
Sasho1988
Варна..
![]()
кой кога иска да го прави ама да не тича по улицата крещейки: "на 6 съм и ме наеба най-готиния пич в детската градина"
Най-интересно ми стана,когато авторката каза "нейния човек"..какъв неин човек на 14 години..колко много "нейни хора" ще минат..докато стане на 20 примерно.Не че имам нещо против 14 годишните да правят секс,но все пак една от причините,за да не го правят е това,че все още не са достатъчно дорасли за това (имам предвид физически,и от части психически..).И не слагам всички под общ знаменател,че не са си намерили
точния човек още на 14 години..а слагам всички 13-14 годишни под общ знаменател,за това,че физически не са готови.
Колкото и да повтаряш не можеш да промениш мнението и то на българин. Говеда сме какво да се прави. Като види някоя блондинка със стегнат задник и "едни гърди напред" как няма да каже,че е курва.Независимо на колко години е
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.