.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: pls pomognete

pls pomognete

здравейте искам да попитам един въпрос и се надявам да ми помогнете аз съм момче и моят проблем е свързан с това че понякога когато се изхождам имам леко кървене от ануса съвсем леко оставя малка диря върху хартията. някой знае ли какво е това? моля ви помогнете

май хемороиди,ако е това -няма страшно.Намери в го в гугъл.Трабво да спортуваш и да се храниш здравословно,да закусваш мюсли примерно и разни такива зърнени работи

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Направи добро- яж л***о !

sigureni li ste 4e sa hemoroidi 6toto e suvsem leko imam 4uvstvoto 4e e malka rani4ka koqto dokato se izbursvam se razranqva i po4va da boli i leko kyrvi suvsem leko

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Отивай на лекар! Може да е от най-простото до недай си боже...

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Отиди на лекар!

Супер фен
    Не знам какъв е точно случая ти.Но всичко опира до редовно ходене по голяма нужда ежедневно и неядене на запичащи храни.Запеците водят до хемороиди.Освен това има други усложнения:ерозии на ануса, разкъсвания,анални фисури.Трябва да посетиш хирург за да прегледа местото.Ако си от голям град хирург-проктолог.Той се занимава точно с тия неща.

Цитирай Първоначално написано от lolip0p
    май хемороиди,ако е това -няма страшно.Намери в го в гугъл.Трабво да спортуваш и да се храниш здравословно,да закусваш мюсли примерно и разни такива зърнени работи
    hemoridi glavata ti be kuhar nedei go plashi ti znaish li kolko boli kogato imash takova kyt neznaesh nedei pishi....

a otnosno problema otidi na lekar i toi shte ti kaje a i se hrani zdravoslovno...
    LIVERPOOL FOREVER !!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o`
    Цитирай Първоначално написано от lolip0p
    hemoridi glavata ti be kuhar nedei go plashi ti znaish li kolko boli kogato imash takova kyt neznaesh nedei pishi....

a otnosno problema otidi na lekar i toi shte ti kaje a i se hrani zdravoslovno...
    Болката зависи от степента на заболяването

вместо да задавате въпросите си тука, очаквайки некви пубери да ви дадат адекватен отговор, заминавайте на лекар! Някой тука да има медицинско образование!?? -не...тогава не се обаждайте като не знаете
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Първото нещо което ми идва на ум са хемероидите, определено трябва до се консултиреш с лекар.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    вместо да задавате въпросите си тука, очаквайки некви пубери да ви дадат адекватен отговор, заминавайте на лекар! Някой тука да има медицинско образование!?? -не...тогава не се обаждайте като не знаете
    много ми е любопитно защо след като вие нямате нужното образование и квалификации изобщо давате мнения в този рздел?!

btw освен пуберите трупащи "рейтинг" - ДА, в този раздел ИМА и пописващи хора грамотни в Медицинското изкуство при това с клиничен опит по-дълъг от вашите години + тези на бащите ви....

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: pls pomognete

Цитирай Първоначално написано от priqtel v nujda se poznav
    здравейте искам да попитам един въпрос и се надявам да ми помогнете аз съм момче и моят проблем е свързан с това че понякога когато се изхождам имам леко кървене от ануса съвсем леко оставя малка диря върху хартията. някой знае ли какво е това? моля ви помогнете
    ВЪЗРАСТ?!

най-вероятно наистина се касае за форма на хемороиди щом е инцидентено.

вероятно не иде реч за рагади и/или фисури - те манифестират по драматично болезнен начин и няма как да бъде сбъркана симптоматиката им.

когато се касае за хемороиди - днес вече е ясно, че това е генетично предпоставен проблем, слабо свързан с начина на живот и хранене, както до скоро се смяташе.
    разбира се двигателната активност+една богата на цеулоза храна винаги биха били от полза!

има теоретична вероятност за евентуална фисура или неопластичен процес. и въпреки че в млада възраст това е мн нетипично явление - консулта с проктолог (рядка за БГ специалност) не е излишен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си