- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- pls pomognete
здравейте искам да попитам един въпрос и се надявам да ми помогнете аз съм момче и моят проблем е свързан с това че понякога когато се изхождам имам леко кървене от ануса съвсем леко оставя малка диря върху хартията. някой знае ли какво е това? моля ви помогнете
май хемороиди,ако е това -няма страшно.Намери в го в гугъл.Трабво да спортуваш и да се храниш здравословно,да закусваш мюсли примерно и разни такива зърнени работи![]()
Направи добро- яж л***о !
sigureni li ste 4e sa hemoroidi 6toto e suvsem leko imam 4uvstvoto 4e e malka rani4ka koqto dokato se izbursvam se razranqva i po4va da boli i leko kyrvi suvsem leko
Отивай на лекар! Може да е от най-простото до недай си боже...
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Отиди на лекар!
Не знам какъв е точно случая ти.Но всичко опира до редовно ходене по голяма нужда ежедневно и неядене на запичащи храни.Запеците водят до хемороиди.Освен това има други усложнения:ерозии на ануса, разкъсвания,анални фисури.Трябва да посетиш хирург за да прегледа местото.Ако си от голям град хирург-проктолог.Той се занимава точно с тия неща.
hemoridi glavata ti be kuhar nedei go plashi ti znaish li kolko boli kogato imash takova kyt neznaesh nedei pishi....Първоначално написано от lolip0p
a otnosno problema otidi na lekar i toi shte ti kaje a i se hrani zdravoslovno...
LIVERPOOL FOREVER !!!
Болката зависи от степента на заболяванетоПървоначално написано от LoLiPoP4o`
вместо да задавате въпросите си тука, очаквайки некви пубери да ви дадат адекватен отговор, заминавайте на лекар! Някой тука да има медицинско образование!?? -не...тогава не се обаждайте като не знаете![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Първото нещо което ми идва на ум са хемероидите, определено трябва до се консултиреш с лекар.
много ми е любопитно защо след като вие нямате нужното образование и квалификации изобщо давате мнения в този рздел?!Първоначално написано от tarataikЪ
btw освен пуберите трупащи "рейтинг" - ДА, в този раздел ИМА и пописващи хора грамотни в Медицинското изкуство при това с клиничен опит по-дълъг от вашите години + тези на бащите ви....
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от priqtel v nujda se poznav
най-вероятно наистина се касае за форма на хемороиди щом е инцидентено.
вероятно не иде реч за рагади и/или фисури - те манифестират по драматично болезнен начин и няма как да бъде сбъркана симптоматиката им.
когато се касае за хемороиди - днес вече е ясно, че това е генетично предпоставен проблем, слабо свързан с начина на живот и хранене, както до скоро се смяташе.
разбира се двигателната активност+една богата на цеулоза храна винаги биха били от полза!
има теоретична вероятност за евентуална фисура или неопластичен процес. и въпреки че в млада възраст това е мн нетипично явление - консулта с проктолог (рядка за БГ специалност) не е излишен.