- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vapros kam momi4eta!
iskam da popitam dali sluchaino na nqkoi da mu se sluchvalo tova:situaciqta e slednata trqbvashe cikala mi da doide v ponedelnik no obiknoveno mi zakasnqva s nqkolko dena i snoshti mi doide yj no kogato stnah sytrinta nqma6e abslydno ni6to!mn mi e pritesneno nikoga dosega ne mi se sluchvalo!ako na nqkoi mu se sluchvalo da spodeli!blagodarq predvaritelno! :)
Ммм незнам,но темата ти не е за тук за такива теми има отдел ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ : )
am v na4aloto cikula e neredoven daje ponqkoga ne ti idva...abe nai dobre idi na ginekolog!!!
Възможно е. Нормално е. Цикълът не винаги е редовен и понякога е твърде продължителен или твърде кратък. Виж вече, ако това продължава редовно, иди на гинеколог.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
На мен ми се е случвало,но после пак си ми дойде нормалноПървоначално написано от sami4ka_f
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Мммм не се ли научихте да си пишете годините? а иначе на мен не ми се е случвало, но е нормално да ти дойде дори 2 пъти в месеца или да не ти дойде изобщо, ако скоро ти е дошъл за първи път![]()
Цветна бременност
цветна бременност-едва ли
na 19 sam ot 5 godini imam cikal!
Хм ако имаш полов живот . . нз виж дали ще ти дойде ако не ,направи си тест.А ако не водиш полов живот ,значи няма проблем общо взето.Възжмоно е винаги да ти закъснее и тн ,даже да ти е регулиран![]()
ne sam pravila sexs ot 3 meseca!tazi vazmojnost sam q izklq4ila!a da kaja ako ima vse pak zna4enie kogato za posledno pravih sexs predi 3 meseca go pravih s prezervativ!
Според мен тогава ням място за притеснение.Дори от смяна в климата може да стане =) Също от хормоните зависи. =) Надявам се всичко да се оправи.Ако не ти дойде до още няколко дни най-добре да посетиш гинеколог.Първоначално написано от sami4ka_f
Успех!
Мии мисля,че е излишно да се притеснявашАко си в годините между 12 и 18 е нормалноо ,ама съвсем нормално
Всее пак хормони туй онуй
И все пак ,ако наистина сии много притеснена се посъветвай с генеколог
![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
дам...и на мен ми се еслучвало няколко пъти... Но всичко се оправи и сега нямам такива проблеми...
mn blagodarq za mneniqta vi!6te po4akam o6te nqkolko dena ako ne mi doide 6te se posavetvam s ginegolog za da bada po spokoina!ako nqkoi ima o6te saveti da kazva 6te mu bada mn blagodarna!
iskam da vi popitam o6te ne6to!sly4aino nqkoi da znae kak moje da se predizvika da ti doide po barzo!nqkakvi na4ini koito vie ste probvali da mi kajete!
По бързо или по бавно нема как да ти дойде насила. Фактор е психическото натоварване по принцип, но той винаги е различен :P
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
имаше едни хапчета за предизвикване ама не помна как се казват,ще питам и пак 6те ти пиша