.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Страннен проблем?!

Здравейте всички,

начи преди няколко дена с гаджето за пръв път го "направихме" или поне се опитахме. Отворих я, всичко ок обаче тук идва проблема... Знам че първия път е супер тясна обаче се оказа прекалено тясна... Аз съм на 16, тя на 14 и съм с една глава по- висок от нея и простооо... Не мога да я накарам да се отпусне, 2 пръста влизат обаче на мен ми трябва малко повече пространство 1 или 2 пъти го вкарах и то не напълно с 300 зора просто е сууупер стегната и тя не знае как да се отпусне и нищо не направихме защото просто е прекалено стегната и повече от около 2 пръста не влизат... Моля помогнете давайте съвети!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Ето по тази причина не се прави секс на 14 Ся ще се почнат заядливите коментари ама какво да направя
    Не , честно казано всичко опира до това, ти да можеш да я накараш да се отпусне

Град
    София
    ами не си я предразположил ... това е причината, просто мацката не се е отпуснала достатъчно. Другия път като пробвате отдели повече време на целувки и хубави думи, като я усетиш, че се е подмокрила от долу не бързай, изчакай малко и продължи с целувките. Когато проникваш го прави бавно, най- добре е да я оставиш тя да диктува темпото поне в началото.

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Ето по тази причина не се прави секс на 14 Ся ще се почнат заядливите коментари ама какво да направя
    +1

ей "палавник" лиза ли я?

Другия път пробвай с нежните ласки и думи и го включи тоя език бре

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Страннен проблем?!

Цитирай Първоначално написано от samodapitam
    Здравейте всички,

начи преди няколко дена с гаджето за пръв път го "направихме" или поне се опитахме. Отворих я, всичко ок обаче тук идва проблема... Знам че първия път е супер тясна обаче се оказа прекалено тясна... Аз съм на 16, тя на 14 и съм с една глава по- висок от нея и простооо... Не мога да я накарам да се отпусне, 2 пръста влизат обаче на мен ми трябва малко повече пространство 1 или 2 пъти го вкарах и то не напълно с 300 зора просто е сууупер стегната и тя не знае как да се отпусне и нищо не направихме защото просто е прекалено стегната и повече от около 2 пръста не влизат... Моля помогнете давайте съвети!
    Не си я възбудил достатъчно.Ако беше достатъчно влажна щеше да "влезеш" по-лесно.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Притеснявало се е момичето първия път и за това не се е отпуснало .. Ще стане, не се притеснявай ..
    Надявам се сте го правили с презерватив!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Абсолютно

ами обяснил ли си й,че няма от какво да се притеснява и тревожи?Че няма от какво да се страхува и ,че трябва да се отпусне?По-скоро не си я разположил хуу защото ако беше мокра нямаше да е толкова,,трудно,, да а ти знаеш ли изобщо какво да правиш....
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Просто се опитай да я предразположиш. Ако е по-романтична натура с някой лирична песен или романтична комедия... гушнати... и т.н. Постарай се да е спокойна
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    ами не си я предразположил ... това е причината, просто мацката не се е отпуснала достатъчно. Другия път като пробвате отдели повече време на целувки и хубави думи, като я усетиш, че се е подмокрила от долу не бързай, изчакай малко и продължи с целувките. Когато проникваш го прави бавно, най- добре е да я оставиш тя да диктува темпото поне в началото.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си