- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С коя ръка...?
Съжелявам ако темата се повтаря
Но с коя ръка наи-често маструбирате?![]()
ами то хората са си го казали
лявата е девствена пичка, дясната е най- готината пичка, а пък с двете си заформяме тромбето
та сериозно най-често с дясната![]()
Абе момиче въпроса беше с коя ръка не с квоПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
И как по-точно става фокуса с възглавницата??Първоначално написано от baby_bitch
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Бате, тва са от онея глупости, дето като малко сме ги правили, е нз дали ти си ги правил деПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Ся сядаш си на ръката и чакаш да изтръпне и после като си праиш, все 1 някой друг ти прай...лапешки работи.
Тва с възглавницата е на подобен принцип, уж че не ти се пипаш..![]()
П.П. Дай си скайп е![]()
Аз ползвам уменията си по йога за самозадоволяване - с двете ръце идвата крака![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Йеее те тва не ми беше идвало на акъла..![]()
![]()
Мамка муВикаш вълнуващо било
А бе аз и друг път съм чувал за тези мърсувания с въглавницата, ама не мога и не мога да си го представя. Предпочитам да ми го разкажат![]()
[-o<![]()
Аз ли е? Сваляш ли ме? Ся тряа да са правя на недостъпен май![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Рядко мастурбирам, но иначе с дясната.
Sasho1988
Варна..
Сядаш си на лявата ръка седиш върху нея 5 - 10 минути да ти изтръпне та после да ти е като чуждо![]()
Ся ще дойде спортито и ще ти го разкаже с най-пикантни подробностиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Хаха свалям де да.Не ме карай да си активирам чара, щото ще ме паднеш в ръчичкитеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Наистина много рядко ; )) ..Първоначално написано от cool_man
Sasho1988
Варна..
С която падне най-често с дясната![]()
пак и нали знаете ... чикията за кеф ... секса за престиж![]()
![]()
![]()
![]()
Дясната,но рядко![]()
Оо тази вечер беше с неговатаПървоначално написано от sexita
:P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Как не ги забравихте тия мои възглавници бе ...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Чичко_Полицай, Ти гониш, любовнико![]()
Мале гледай филма "Големият Бен" - точно за тази ситуация е.
Мама ми е казала да не говоря с непознати![]()
Трудно давам достъп до скайп
По темата: Ба и сдвте карам, да има там ;д
Зависи дали Десислава или Левислава е в по-настроение![]()
лява...![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()