.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    ~ПреД~ТебБб~

Диска не излиза!

zdrveite sujelqvam za ezika s koito pi6a!!! zna4i v4era mi preinstaliraha kompa i zapisah nqkoi raboti na diskove sega kogato slojih ediniqt ot diskovete kompa mi se restna dva puti i diska mi e napravo kazano glutnat ne iskada izleze ako taka moga da go kaja mislq 4e me rabirete mn vi molq koito me e rabral i znae ne6to po vuprosa da mi kaje tyk

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

значи включваш си го и преди да е стартирал лина натискаш копчето или може ако ти се пусне лина да дадеш на EJECT или да ходиш на техник

Град
    Слънчевата система
    има една дупчица на цд-то, докато е изключен компа бръкни там с тел или разгънат кламер и ще изплюе диска

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от g_antonov
    има една дупчица на цд-то, докато е изключен компа бръкни там с тел или разгънат кламер и ще изплюе диска

да това го направих но вече нз какво да правя защото самото място за диска не се отвааря или затваря самосотятелно
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    у вас
    Ходи си смени компа.!!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от draki4ka

да това го направих но вече нз какво да правя защото самото място за диска не се отвааря или затваря самосотятелно
    => има технически проблем според мене и сервиза няма как да ти се размине :/
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Пробвай с това и докато ти е включен компютъра.

Втори вариант да натиснеш копчето за изкарване на диска и докато мига лампичката да се опиташ с нещо тънко да отвориш cdrom-а, за да си вземеш диска поне.

Трети вариант е да си купиш ново устройство.
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си