.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: 1-во СОУ

1-во СОУ

.................
    Every man dies
    But not every really lives

Аз. Аз съм от по- горен клас ама те знам тебе
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Бивша възпитаничка съм Не ме бийте , ама хич не го долюбвам това даскало

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Бивша възпитаничка съм Не ме бийте , ама хич не го долюбвам това даскало
    И аз. Учих там до 7-ми клас. Гадни учители и изпростели идиоти беше тогава общо взето.
    Сега може нещата да са се променили, но се съмнявам...

Е и аз така - до 7ми клас. Нооо съдейки по разни ученици изостанали в даскало нагоре става още по-зле. За даскалите - няма да коментирам.

Ааа иначе имаше си и забавни моменти , не отричам , но ако си в определена компания ... иначе където и да се обърнеш кифли и позьори. ( не че и на другите места ги няма, но някак в по-нормални граници)

Град
    София
    Е и аз така - до 7ми клас. Нооо съдейки по разни ученици изостанали в даскало нагоре става още по-зле. За даскалите - няма да коментирам.

Ааа иначе имаше си и забавни моменти , не отричам , но ако си в определена компания ... иначе където и да се обърнеш кифли и позьори. ( не че и на другите места ги няма, но някак в по-нормални граници)
    Е да забавно беше, аз си бях в такава компания, но всичко беше само в мой минус тогава...Сега като се замисля съм била инфантилна лигла, както и целия клас и отношението на учителите може би е било оправдано.Учителите се държат добре, когато виждат сериозни хора срещу себе си, с които може да се говори, а тогава на ония години ние бяхме непоносими, така че не знам.Но все пак не си оставам с добрите чувства и това е.

Кой клас си сега ? И коя ти беше класна тогава ?

А така - лигли е най-правилната дума.

Иначе сега съм 9-ти клас. От 5 до 7-ми май всяка година бяхме с различен класен - вече не помня. Последната ми беше Чергарска - по физика.

Град
    София
    А така - лигли е най-правилната дума.

Иначе сега съм 9-ти клас. От 5 до 7-ми май всяка година бяхме с различен класен - вече не помня. Последната ми беше Чергарска - по физика.
    А с 1 година по - малка си. Мда, сещам се коя е. Аз като бях 7-ми клас, тя беше нова тогава, за 1ва година преподаваше и я побърквахме...
    На мен ми беше Елена Табакова - шантава женица, ама пък не беше злобарка.
    Най - големият вампир обаче си остава Станкова.Сегашните възпитаници могат само да се радват, защото до колкото знам, вече преподава в друго училище. ( на тях дупе да им е яко :Д )

Табакова ми беше по френски. Определено е леееко отплесната, ама сравнения с другите цербери беше пич Особено като почнеше да дрънка за нещо съвсем извън темата на уроците ни То аз затова при нея за три години знаех да спрягам точно един глагол и да казвам здрасти.

Ти сега къде учиш?

........
    Every man dies
    But not every really lives

Повече от фен
    Станкова=Бухлева

Град
    София
    Табакова ми беше по френски. Определено е леееко отплесната, ама сравнения с другите цербери беше пич Особено като почнеше да дрънка за нещо съвсем извън темата на уроците ни То аз затова при нея за три години знаех да спрягам точно един глагол и да казвам здрасти.

Ти сега къде учиш?
    Да, тя беше по Руски и Френски.На нас по Руски ни предаваше. :Р
    А тя, да, понякога и несвързано говореше ама беше забавно, кво пък.
    Сега съм в 88 - мо.

Цитирай Първоначално написано от kokk
    Хаха Станкова ми беше класна в 5-ти клас Обаче нещо се разболя и не преподава вече А Табакова е спр яка ..btw има една интересна случка..Тя:Какво предлагам аз?
    Един съученик:Секс?
    Тя:Ще ти дам аз един алтернативен секс!
    Оле, ужас, Станкова класна брр
    Аахауах, аз като казвам, че е откачена. Гонеше по коридорите, за да ме удари по гъза и като ме хванеше ме вдигаше и се въртеше с мен. В 1 час я бяхме изнервили, аз се лигавя и стола до мен пада и аз го вдигам.Тя идва, връща стола на земята и казва : Няма, така ще седи ! Когато ни беше сърдита ни подминаваше по коридорите, държеше за косата и си мърмореше сама под носа ахауаха...

А на тези, които учат сега там, коя ви е по Биология ? След случката с Цекова ( мир на праха й ), понеже аз когато учих там, май тя беше единствената биоложка...

Маринова ни е по биология. Готина е..
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си