- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в гаджето на най-добрата ми приятелка...
Мда, аз също съм имала такава приятелка ама бях по0силната и в крайна сметка не успя да ни раздели, нещо повече - момчето я намрази зараде нея самата, не защото се опита да ни раздели.
А теб те съветвам да не правиш нищо все още, най-малкото да говориш с момчето... Първо - ако си истинска приятелка на това момиче никога не бми постъпила така с нея, второ - казваш, че си егоист - ем като си егоист за какво са ти приятели ? Хем я имаш за най-добра приятелка, хем искаш да й отмъкнеш гаджето...не мислиш ли, че е малко подло ? И изобщо - ти как би се почувствала на нейно място ? Тва, че се карат теб не те интересува - това са си лично техни неща така че най-добре не прави нищо, изчакай първо сами да се разделят, убеди се, че на твоята приятелка не й пука за него и чак тогава евентуално говори с момчето.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..