.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Влюбена в гаджето на най-добрата ми приятелка...

zdraveite iskam da vi pomolq za savet kakvo da pravq.s edno momi4e se vodime ot okolo godina.bqhme ne razdelni.naposledak malko se ot4ujdihme no kato izlezem pak e s16toto.tq si ima priqtel ot malko pove4e ot 6 meseca,kogoto tv1rdi 4e mn obi4a.o6te 1viq p1t kogato go vidqh mn mi haresa.a i ve4e go 4uvstvam mn blizak.v posledno vreme mn zapo4naha da se karat.vse se razdelqt no posle se sabirat.a az sam vlubena v nego.iskam go a i po negovoto d1rjanie mislq 4e i toi ima nqkakvi 4uvstva kam men.znam 4e e podlo ot moq strana da post1pvam taka no....vlubena sam molq vi kajete mi kakvo moga danapravq za da mu pokaja kakvo izpitvam kam nego.ne iskam da govorq s nego.strah me e...

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Ееее бих те запознала с моята бивша "най-добра" приятелка,тя много добре ги умееше тези неща да разделя хората...Развали 5 връзки,последната беше моята...,ама вече не поддържам контакт с нея...иначе с удоволствие,щях да те свържа...със сигурност ще ти обясни как става...тя ги разбира тези неща
    A qui

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Недей да правиш нищо...Само ще изгубиш.

mila ti ne znae6 kak stoqt ne6tata pri tqh.ne minava den bez da se skarat . a na nego ne mu puka mn za neq. sry no sam egoist kakto i pove4eto hora.na 1vo mqsto slagam vinagi sebe si i gledam az da sma dobre. ne sam pusnala temata da me uprekvate.prosto iskah da spodelq s nqkoi i da pomolq za savet ako e v1zmojno.psl : toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq

Никой не те упреква.Просто аз не мога да ти помогна в такава ситуация...някак си като потърпевша и затова те насочих към моята приятелка

Но най-добрият вариянт е да говориш с приятелката си...Много е тежко и болезнено,като те предаде близък...Но ти сама си преценяваш как да действаш и как да постъпиш за напред..Нито имам намерение да те съдя,нито нищо животът си е твой.Успех за напред!
    A qui

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Ееее бих те запознала с моята бивша "най-добра" приятелка,тя много добре ги умееше тези неща да разделя хората...Развали 5 връзки,последната беше моята...,ама вече не поддържам контакт с нея...иначе с удоволствие,щях да те свържа...със сигурност ще ти обясни как става...тя ги разбира тези неща
    Дам, и аз мога да ти намеря такава 1 много мила приятелка...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fuckofff
    toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq
    а ако наистина иска да е с теб, няма да е нужно да правиш каквото и да било, за да ги разделяш, защото той сам би я оставил и би дошъл при теб. не им се меси
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Недей да правиш нищо...Само ще изгубиш.
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Е в крайна сметка момичето какво е виновно.Щом нещата между нейната приятелка и гаджето й не вървят те рано или късно ще се разделят.Между другото на колко си години?!
    Моя съвет колкото и КЛИШИРАНО да звучи, говори и с "твоята приятелка", разбери какви са и намеренията към него а след това говори и с момчето.Наистина е кофти но почти на всяка от нас се е случвало да е от двете страни на нещата така че действай и както сама каза НАЙ - ВАЖНО Е ТИ ДА СИ НА ПЪРВО МЯСТОТО ЗАЩОТО НИКОЙ ОСВЕН ТЕБ САМАТА НЕ ТИ МИСЛИ ДОБРОТО!!!

добре , че не си ми приятелка

ами да - подло е!!! как дори можеш да си помислиш да поставиш приятелството зад някаква малотрайна лубоф....аман от курви вече
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    КУЧКАААААААА !!!!!!!!

абсолютна! Имах такава "приятелка", която постъпи така и май сами можете да се сетите финала...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мда, аз също съм имала такава приятелка ама бях по0силната и в крайна сметка не успя да ни раздели, нещо повече - момчето я намрази зараде нея самата, не защото се опита да ни раздели.

А теб те съветвам да не правиш нищо все още, най-малкото да говориш с момчето... Първо - ако си истинска приятелка на това момиче никога не бми постъпила така с нея, второ - казваш, че си егоист - ем като си егоист за какво са ти приятели ? Хем я имаш за най-добра приятелка, хем искаш да й отмъкнеш гаджето...не мислиш ли, че е малко подло ? И изобщо - ти как би се почувствала на нейно място ? Тва, че се карат теб не те интересува - това са си лично техни неща така че най-добре не прави нищо, изчакай първо сами да се разделят, убеди се, че на твоята приятелка не й пука за него и чак тогава евентуално говори с момчето.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

mila ti ne znae6 kak stoqt ne6tata pri tqh.ne minava den bez da se skarat . a na nego ne mu puka mn za neq. sry no sam egoist kakto i pove4eto hora.na 1vo mqsto slagam vinagi sebe si i gledam az da sma dobre. ne sam pusnala temata da me uprekvate.prosto iskah da spodelq s nqkoi i da pomolq za savet ako e v1zmojno.psl : toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq
    Това си е тяхната връзка. Може да се карат колкото много си искат. Не се опитвай да ги разделяш. Просто не си ври носа в чуждите работи. Ако той иска да е с теб, ще я остави.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Аве няма да буташ човека ся ! Оставяй го ! Замисли ли се че може да се държи яко с теб защото обича приятелката си апък ти си нейна приятелка също така, как може да си влюбена като го погледнеш

Re: vlubena v gadjeto na nai dobrata si priqtelka

zdraveite iskam da vi pomolq za savet kakvo da pravq.s edno momi4e se vodime ot okolo godina.bqhme ne razdelni.naposledak malko se ot4ujdihme no kato izlezem pak e s16toto.tq si ima priqtel ot malko pove4e ot 6 meseca,kogoto tv1rdi 4e mn obi4a.o6te 1viq p1t kogato go vidqh mn mi haresa.a i ve4e go 4uvstvam mn blizak.v posledno vreme mn zapo4naha da se karat.vse se razdelqt no posle se sabirat.a az sam vlubena v nego.iskam go a i po negovoto d1rjanie mislq 4e i toi ima nqkakvi 4uvstva kam men.znam 4e e podlo ot moq strana da post1pvam taka no....vlubena sam molq vi kajete mi kakvo moga danapravq za da mu pokaja kakvo izpitvam kam nego.ne iskam da govorq s nego.strah me e...
    Ima zlatno PRAVILO !!! " NE HODI S BIVSHIQ/TA NA PRIQTELQ/KATA SI" nd slu4aino e kazano po dobre ostavi vsi4ko da te podminava ina4e 6te ima6 samo glavoboliq ;( znam 4e e gadno no e po dobre ot tova kato trygnete povqrvai mi v momenta si bera rekoltata ot podobna slu4ka
    NEDEI!!!!!!!

и аз съм била на твоето място и избрах момчето после мноооого ще съжаляваш!!! много са малко хората на които можеш да разчиташ а приятелката ти явно е от тях. Ако наистина си егоист както казваш просто избери по-добрата алтернатива - приятелката ти

Цитирай Първоначално написано от van1chka
    и аз съм била на твоето място и избрах момчето после мноооого ще съжаляваш!!! много са малко хората на които можеш да разчиташ а приятелката ти явно е от тях. Ако наистина си егоист както казваш просто избери по-добрата алтернатива - приятелката ти
    Никъде не пише, че тя е по-добрата алтернатива. (Да уточна... Съгласана съмс теб) Просто не си струва да си преебеш приятелството с мацката. То е много по-ценно от някой, който е с нея и в същото време се заглежда по друга... И то не коя да е, а най-близката приятелка на гаджето си.
    Към авторката... Помисли дали един ден няма и с теб да е така ако си с него.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

хахаха и аз имам такава приятелка...
    а иначе.. не знам .. откажи се от това момче .. иначе не знам, но нищо хубаво няма да излезе .. момчета има много споко
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Дам, и аз мога да ти намеря такава 1 много мила приятелка...
    +1 te mai se razmnojavat
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не била виновна,че се била влюбила.Хубаво не е.Но е виновна,че дори си помисля какво да прави,за да скъсат.Добре де щом постоянно се карат толкова ли не можеш да изчакаш да се разделят пък тогава го забивай ебаси.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    people`s wet dreams
    Не задържай желанията си , отдай му се , някои от момчетата си падат по такива игри , стига да са достатъчно умни да се предпазват и да останат прикрити За всеки случай прати ми на лично съобщение skype адреса на приятелката си може да й притрябва утешение

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Криско-Тя е Кучка.mp3 :P
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

ти като си толкова решена да му кажеш...ние какво по-точно трябва да ти кажем ? Как да му кажеш ли...ами честно казано...ти трябва да знаеш как ... флирт или директен разговор...иии щом поставяш себе си на първо място...после да няма тема... най-добрата ми приятелка не ще и да чуе за мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си