- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в гаджето на най-добрата ми приятелка...
mislete kvoto iskate ve4e ne mi puka za nikogo![]()
![]()
fuckofff 6tom iska6 da si s nego a qvno i toi iska-davai neka ne ti puka za nikoi gledai ti da si 6tastliva i tva e ai uspeh4eta
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
не ти е лесно определено, но недей се заслепява от чувствата си.. замисли се дали ако постъпиш егоистично и примерно спечелиш това момче, дали ще ти бъде добре да видиш колко страда приятелката ти? не мисля. за златното правило и аз съм съгласна - дори той сам да дойде при теб, не си струва..забрави го най-добре, намери някой по-добър от него и всички са доволни
![]()
В любовта и войната всичко е позволено !![]()
По-добре си запази приятелството,не разваляй всичко заради някакво момче.Момчета има много,но приятелката е една.Пък и не се знае докога ще издържи връзката ви и дали изобщо ще излезе нещо от нея.
много хубаво си помисли кое искаш-приятелството ,което общо взето е вечно(с някой изключения като твойто) или няк'во момче ,с което даже не се знае дали ще сте заедно!Сама го преценяваш това... ние каквото и да те съветваме ти си знаеш най-добре... но направиш ли грешната стъпка връщане назад към приятелката ти няма.... Я се замисли дали всъшност харесваш това момче,или просто адски много завиждаш на приятелката си,че има гаже а ти не, и искаш точно тоя ,за да й е кофти а? ооо не ....
![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Изборът си е твой. Само знай, че приятелството е нещо по-дълго и по-важно от мимолетна връзка.Първоначално написано от fuckofff
Знаеш ли разделяла съм макар и временно двама души на едното супер много държах,но ме предаде доста гадно като цяло не ми се говори за това.Най-тъпото беше че нарочно тръгнах с авера и който се обеснява на всякаКакто и да е сега съжалявам и аз си знам какво ми беше...
По твоя въпрос ако си пич иди кажи на приятелката си така и така имам чувства към него,но според мен тя ще ти каже че няма проблем и тя не изпитва нищо към него, защото ние момичетата винаги така правимМи честно да ти кажа много е гадно да те предаде човек на когото вярваш може би не знаеш какво е,но повярвай ми не ти и трябва.Според мен намери си друг.Прекрати отношенията си с момичето и с момчето за който говориш и си живей живота
My heart is broke but I have some glue
blagodarq mn za mneniqta vi po v1prosa. kato gi pro4etoh i razbrah 4e pove4eto ste edinodu6ni smetnah 4e ot edna strana ste pravi.no az nqma da se otkaja ot tova mom4e.kakto nqkoi be6e napisal naistina mnogo mu blagodarq.smqtam 4e 6te e nai dobre da gi iz4akam da se razdelqt..da sam sig 4e nqma da se saberta otnovo i sled izvestno vreme da deistvam.kolkoto i o6te hora da me narekat ku4ka da ne o4akvat 4e 6te se zasegna.vsqko 2ro momi4e e kato men.a az kato iskam ne6to vinagi i na vsqka cena go polu4avam.az iskam tova mom4e i znam 4e nqkoi den 6te go imam.blagodarq vi za tova 4e me razubedihte za momenta da ne se zanimavam s nego...no 6te e samo dokato te se zaedno![]()
Аааа да, и щом си 'влюбена' дай да отмъкнем гаджето на уж най-добрата ти приятелка...
Получавала го била... пикло, я вземи порастни. Ще те поочука живота и ще си промениш набързо мненийцето.
Я вземи се замисли над това: Това момче ако остави приятелката ти заради теб, каква ти е гаранцията, че няма да направи същото и с теб?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сигурно си приятелка мечтаПървоначално написано от fuckofff
![]()
Обикновено се очаква от приятелите ни да се радват на нашето щастие и да са тъжни,когато ние сме тъжни...Момичето е от толкова време с приятелят си и се предполага,че иска да се оправят и да е с него,щом го обича,а ти тайно ще се молиш...те да се разделят...
Ооо благодарна съм,че около мен вече няма такива "приятни" хора като теб![]()
A qui
da ne si posmqla!izbii si mislulta za nego,tva e adski podlo na tvoqta fr. da vzima6 gadjeto i tq go obi4aostavi go!ne postupvai taka,4e 6e sujelqva6 nakraq!nakraq 6e ostane6 bez ni6o!i kvo 6e go ima6 za 2 sed i posle 6e se razdelite,a kude otiva priqtelstvoto vi
tq nikoga nqma da ti ima doverie pov4e,ostavi go
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
I az v momenta sym tochno v tvoqta situaciq.Bqh haresala gadjeto na nai-dobrata si priqtelka i si mylchah pochti 8 meseca.Malko kofti,no i az imah priqtel.Precenih,che ne trqbva da se mesham i tova se okaza pravilnoto reshenie.Ostavi sami da izqsnqt neshtata mejdu tqh i ako sled vreme oshte si vliubena v tova momche,te veche ne sa zaedno i toi iska da e s teb ok.No pyrvo izchakai,posle pogovori s priqtelkata si za da si sigurna,che tq nqma nishto protiv i togava.I po-vajnoto edno priqtelstvo vinagi e po-cenno ot edno gadje...kolkoto i da go obichash...
+342324Първоначално написано от slim__shadygirl
накрая ще излезнеш виновна, че заради теб са се раделили.
стига деее![]()
баси тя се пак ти е най-добра приятелка .. как ще се почувстваш на нейно място
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!