- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устните-Как да изглеждат по-обемни?
Споделете как правите вашите устни да изглеждат по-обемни? Чувала съм за гелове,които ги карат да станат по-големи...Вие ползвали ли сте?
Аз лично съм се опитвала с червила да ги направя но устните ми имат ръбче и никога не мога да ги направя.Дайте някакъв съвет!![]()
Мойте са си достатъчно обемни и за това аз не им слагам разни гелове просто гланц,иначе може да ги очертаеш с молив,който е сходен с цвета на червилото ти и би трябвало да получиш желания ефект![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ами..чувала съм,че ако ги потъркаш с малко сол и след това сложиш безцветен гланц биха ти изглеждали сочни и по-обемни![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И моите устни са си хубави и си слагам съвсем обикновени гланцове.
(които също правят устните да изглеждат по-обемни)
А иначе скоро бях в Mall-a и естествено се забих в Beauty Zone за поне половин час и се мазах с някви тестери и се оказа,че съм попаднала на някакакъв такъв гланц със силикон,от който ти се подуват устните.Има много такива.Е,не очаквай като на Анджелина Джоли да ти станат,ама имат някакъв ефект.
ми тея гелове за които говориш за гланцове със силикон , но аз нямам нужда от тея неща ... устните ми са достатъчно обемни![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Ето такъв гланц ползвам и съм доволна. (не знам дали го има в бг но би трябвало)
![]()
И аз съм го ползвала този гланц.Първоначално написано от Goddes`
Нз дали е точно същия,щото тоя дето ползвах
мн пареше и си чувствах устните огромни![]()
Мисля обаче,че ефекта не беше кой знае колко голям.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не знам дали е същия,той не е един,ама да - определно чувството не е приятно.Първоначално написано от _Kristin_
![]()
Имах една позната, която си подпъхваше навити хартийки между зъбите и устните и казваше, че изглеждали по-обемни!Луда работа. Не мога да си представя да се разхождам с хартия в устата!
![]()
ммм... аз мойте ги мачкам..хаха след това им слагам гланц с ботукс ефект..ако така се пише .. кххх...и съм доволна да..стават доста по-големички..
пишеше някъде че тва с хартиите било трик на чалгарките![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
слагай си гланц със силикон
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Безцветния гланц също върши работа, а тва да ги очертаваш с молив ..няма да стои добре на младо момиче
опитай номера със солта или пък ги прехапвай и те ще се подуят .. макар, че според мен естественното си е най-хубаво
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
ami lelq mi mai si gi maje6e s maslo ot kanelaako ne sa luja i be6e luto i se podyvaha ot subranata kruv sled tova gi izbursva sus sulfetka i si slaga glanc sedqha mn qki i leko 4ervenikavi kato na jolly,drygo ne sa se6tam
Мойте са си достатъчно голями и обемни..стига ми само да си сложа гланц и ми стават още по-голями и ..тва е![]()
Моя лип максимайзър пари малко защото е с мента (мирише супер свежо и е идеално ако нямаш дъвка под ръка). На мен чувството ми е приятно. Даже си спомням че като малки със сестра ми си слагахме ментова дъвка на устните и след малко я махахме. Усещането е същотоМн луди сме били
![]()
аз си купих гланц с ботокс ефект и е супер единстевения неодстатък е че като си го сложиш устните ти изтръпват и малко щипе но се търпихубаото е че устните ти стават плътнииии
![]()
![]()
![]()
Forget chocalate, Diamonds are my best friend!
И аз съм такаПървоначално написано от Miss_Fenty
![]()
Да.наистина,откъде да го намеря тоя гланц с ботокс ефект и колко струва?![]()
Ами Evelline имат такива гланцове с ботокс ефект, 4,30 лв., за толкова поне си го взех аз.
ето и снимка :
http://www.spryciuch.pl/files/e/640/...0000000164.jpg
Аз мисля че и гланц със светъл цвят все пак малко или много създава визуален ефект..уж че са по-големи....