.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Устните-Как да изглеждат по-обемни?

Споделете как правите вашите устни да изглеждат по-обемни? Чувала съм за гелове,които ги карат да станат по-големи...Вие ползвали ли сте?
    Аз лично съм се опитвала с червила да ги направя но устните ми имат ръбче и никога не мога да ги направя.Дайте някакъв съвет!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Мойте са си достатъчно обемни и за това аз не им слагам разни гелове просто гланц,иначе може да ги очертаеш с молив,който е сходен с цвета на червилото ти и би трябвало да получиш желания ефект
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами..чувала съм,че ако ги потъркаш с малко сол и след това сложиш безцветен гланц биха ти изглеждали сочни и по-обемни
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И моите устни са си хубави и си слагам съвсем обикновени гланцове.
    (които също правят устните да изглеждат по-обемни)

А иначе скоро бях в Mall-a и естествено се забих в Beauty Zone за поне половин час и се мазах с някви тестери и се оказа,че съм попаднала на някакакъв такъв гланц със силикон,от който ти се подуват устните.Има много такива.Е,не очаквай като на Анджелина Джоли да ти станат,ама имат някакъв ефект.

ми тея гелове за които говориш за гланцове със силикон , но аз нямам нужда от тея неща ... устните ми са достатъчно обемни

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ето такъв гланц ползвам и съм доволна. (не знам дали го има в бг но би трябвало)

Цитирай Първоначално написано от Goddes`

А иначе скоро бях в Mall-a и естествено се забих в Beauty Zone за поне половин час и се мазах с някви тестери и се оказа,че съм попаднала на някакакъв такъв гланц със силикон,от който ти се подуват устните.Има много такива.Е,не очаквай като на Анджелина Джоли да ти станат,ама имат някакъв ефект.
    И аз съм го ползвала този гланц.
    Нз дали е точно същия,щото тоя дето ползвах
    мн пареше и си чувствах устните огромни
    Мисля обаче,че ефекта не беше кой знае колко голям.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Цитирай Първоначално написано от Goddes`

И аз съм го ползвала този гланц.
    Нз дали е точно същия,щото тоя дето ползвах
    мн пареше и си чувствах устните огромни
    Мисля обаче,че ефекта не беше кой знае колко голям.
    Не знам дали е същия,той не е един,ама да - определно чувството не е приятно.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Имах една позната, която си подпъхваше навити хартийки между зъбите и устните и казваше, че изглеждали по-обемни! Луда работа. Не мога да си представя да се разхождам с хартия в устата!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ммм... аз мойте ги мачкам..хаха след това им слагам гланц с ботукс ефект..ако така се пише .. кххх ...и съм доволна да..стават доста по-големички..

пишеше някъде че тва с хартиите било трик на чалгарките
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Мега фен
    слагай си гланц със силикон
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Банско
    Безцветния гланц също върши работа, а тва да ги очертаваш с молив .. няма да стои добре на младо момиче опитай номера със солта или пък ги прехапвай и те ще се подуят .. макар, че според мен естественното си е най-хубаво
    So that each and every woman could find her perfect guy

Не се набутвай с тея химии, които само щипят и никакъв ефект.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ami lelq mi mai si gi maje6e s maslo ot kanela ako ne sa luja i be6e luto i se podyvaha ot subranata kruv sled tova gi izbursva sus sulfetka i si slaga glanc sedqha mn qki i leko 4ervenikavi kato na jolly,drygo ne sa se6tam

Мойте са си достатъчно голями и обемни..стига ми само да си сложа гланц и ми стават още по-голями и ..тва е

Мисля, че тук някъде имаше една тема, в която пишеше, че устините могат да станат по-обемни, ако си сложиш зехтин и сол. Все още не съм го пробвала, но ме заинтригува и утре ако не забравя, ще видя дали действа.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Моя лип максимайзър пари малко защото е с мента (мирише супер свежо и е идеално ако нямаш дъвка под ръка). На мен чувството ми е приятно. Даже си спомням че като малки със сестра ми си слагахме ментова дъвка на устните и след малко я махахме. Усещането е същото Мн луди сме били

аз си купих гланц с ботокс ефект и е супер единстевения неодстатък е че като си го сложиш устните ти изтръпват и малко щипе но се търпи хубаото е че устните ти стават плътнииии
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от Be Colourful*
    аз си купих гланц с ботокс ефект и е супер единстевения неодстатък е че като си го сложиш устните ти изтръпват и малко щипе но се търпи хубаото е че устните ти стават плътнииии
    какъв е и колко струва ?

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Fenty
    Мойте са си достатъчно голями и обемни..стига ми само да си сложа гланц и ми стават още по-голями и ..тва е
    И аз съм така

Да.наистина,откъде да го намеря тоя гланц с ботокс ефект и колко струва?

Голям фен Аватара на taamara
    Ами Evelline имат такива гланцове с ботокс ефект, 4,30 лв., за толкова поне си го взех аз.

Повече от фен
    Аз мисля че и гланц със светъл цвят все пак малко или много създава визуален ефект..уж че са по-големи....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си