.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Край- Димитър Бербатов е футболист на Манчестър Юнайтед!!!

Нападателят ни най-после парафира за четири години срещу сумата от 30,75 милиона лири.

Уникалната, феноменална и умопомрачителна драма с трансфера на Димитър Бербатов приключи.

Капитанът на националния тим на България подписа контракт с европейския клубен шампион.

Oфициалният сайт на "червените дяволи" обяви, че Бербатов е станал част от тима на Алекс Фърюсън, около 40 минути след затварянето на трансферния прозорец.

Контрактът е четиригодишен договор, а сделката е на стойност 30,75 милиона английски лири, които Юнайтед ще плати на Тотнъм.

Според "Сън" Бербатов ще получава 100 000 паунда седмично.

Освен това младият нападател на Юнайтед Фрейзър Кемпбъл ще прекара този сезон под наем на "Уайт Харт Лейн".

Ето какво казва Бербатов и за клубния сайт: "Да премина в Манчестър Юнайтед е сбъдната мечта за мен. Гледам напред, да дам своя дял и да помогна на този клуб да спечели повече отличия в близките години".

Стрелецът ни ще играе с номер 9 в новия си тим след като фланелката с тази цифра се освободи при трансфера на Луис Саха в Евертън.

С преминаването си на „Олд Трафорд” Димитър Бербатов стана най-скъпият трансфер в историята на Манчестър Юнайтед. Сумата от 30,75 млн. паунда счупи досегашният рекорд в Юнайтед, който закупи Рио Фердинанд от Лийдс за 29,1 млн. паунда.

Трансферът на Бербатов се нареди на трето място в историята на английския футбол, след като само 50 000 паунда не достигнаха да се изравни с парите които бяха платени от Челси на Милан за Шевченко. Рекордът вече се държи от Робиньо, който премина от Реал Мадрид в Манчестър Сити за рекордните 32,5 млн. паунда.

Трансферът на Бербатов влезе и в топ 10 на най-скъпите трансфери в света.

http://topsport.ibox.bg/news/id_277957725

a 4estito
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    nEw York City
    eee extrA Tva im traa6e na manchester-Dobur Napadatel
    Where do bad folks go when they die
    They don't go to heaven where the angels fly
    Go to a lake of fire and fry
    see them again 'till the Fourth of July
    Nirvana-lake of Fire

Да видим дали ще вкара на Италия

браво,Бербо-най-правилния избор

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми успех

а честито Бербо

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    аз няма да коментирам отсега...

скептично съм настроен,но като фен на Юнайтед,твърдо пожелавам успех на Бербатов... дано не донесе лошия си късмет (да не печели никакви трофеи във всички отбори,в които е играл) и при нас...
    аз се надявах да отиде в манчестър именно за да спечели некъф трофей, а не да си на 27 години, да ти искат сума си отбори и единственото, което си постигнал е второ място шл и една купа на англия !
    Иначе, еби му майката, никога не съм предполагал, че ще викам за манчестър ... трябваше да приеме в Реал

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    аз няма да коментирам отсега...

скептично съм настроен,но като фен на Юнайтед,твърдо пожелавам успех на Бербатов... дано не донесе лошия си късмет (да не печели никакви трофеи във всички отбори,в които е играл) и при нас...
    Той Бербатов си вършеше работата и в Байер, и в Тотнъм, но просто тези отбори нямат шампионски традиции и вината не е на Бербатов затова, че не са спечелили трофей. Особено Байер който и футболист да вземат си нямат шампионска традиция и това е, не могат и не могат да станат шампиони. Тотнъм пък от много отдавна не са отбор, който да има силите да се бори за титлата в Англия, то Ливърпул 20 години не може да стане шампион на Англия дето им 18 титли досега, пък за Тотнъм какво да говорим. Мисля, че в Юнайтед Бербо си намери точното място и ще успее да развие изцяло потенциала си, само Манчестър Юнайтед .

Град
    bLaGoEvGrAd
    БрАвО най - накрая българин в Ман Юнайтед. Митко определено заслужава да играе за такъв класен отбор като Юнайтед. И определено Манчестър е по-добър отбор от Реал Man UtD - FoReVeRrRrR
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Успех ... Ето и английската статия по случая Бербо :

http://eurosport.yahoo.com/football/manchester-united/

“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    Asenovgrad
    4estitooo .. dano da stane golmaystor na vis6ata liga
    Glory,Glory Man United

6te vidim kak 6te igrae za tqh ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми