- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какви прасета, какви говеда?!?
Какви прасета, какви говеда ?!
11 септември 2008 15:06
Ние сме редовни ваши читатели от град Враца. Пишем ви във връзка с тези постоянни обиди на тема ''Говеда'' и ''Прасета''! Кой ги измисли тези обидни прилагателни още се чудим в града намиращ се под връх Вола.
Автор: Хайдриха
-------------------------
Ние сме най-верните привърженици на Ботев и на националния тим, защото ги подкрепяме навсякъде, по всяко време, и вечно ще бъде така. Само да уточним, че проблеми с агитката на Ботев от Пловдив вече нямаме. Преди 6-7 години наистина имахме сметки за уреждане, но сега не питаем омраза към тях.
Най-важното е да подкрепяме България, а клубните отбори са на по-заден план. Понякога се организираме и ходим на мачовете на Левски, ЦСКА и Литекс. Това са български отбори, които заслужават уважение и трябва да бъдем съпричастни с тях, там където има и един българин е България.
Нека бъдем истински фенове, а не ''говеда'' и ''прасета'', защото не сме виждали подобни определения дори между запалянковците на ПАО и Олимпиакос, който минават за непреодолими врагове. Подобно е и положението в Хърватска, Чехия, и други държави от нашата футболна черга.
Биели сме се в Загреб рамо до рамо с бултрасите срещу БББ и други чужди нам фракции. Най-тъпото е да си правим засади по бензиностанции, кръчми и кафета. Това е толкова тъпо и несъстоятелно, че ще го разберат всички само след няколко години. Посетихме доста стадиони-Максимир, Подгорица, Констанца, Тирана, Скопие и т.н. омръзна ни да ни разделят двете агитки на България на две, три или четири, само защото Главата не харесвал Луканката. Престанете с тези диващини-нито едните, нито другите имат интерес от подобни елементарщини на поведението.
Нека направим една обща и голяма групировка под названието ''BulFighters'', която да обединява патриоти от всички ултраси. Идва мача с Италия и ще е срамно да се пее ''Ей говеда майка ви ше е.. ''или ''Всичките чорбари в Турция'' това ще ни направи като онези смешници от Стяуа и Динамо Букурещ, които не спират да се обиждат и бият, та дори на националния го направиха.
http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f=9&t=11119
http://hooligans.bg/forum/viewtopic.php?id=221
Но едва ли се псуват по време на мач на националния...Първоначално написано от ATAKABG
Aa...глупости! Румънците що се лепнаха на мача в София...мисля че на 17 Ноември. Не че на стадиона разбрах какво става, после ми казаха, че били феновете на две агитки големи врагове.
Важното е цирк да има, а тва за което се борите е меко казано абсурдно!!!Първоначално написано от Arisches_Kind
Подкрепям. То не, че имаме песни за националния, които да пеем де.Първоначално написано от Мeтоман88
Jebem te u usta, jebem te u oko
Само да не стане като след мача с ФинландияПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
Няма кой да спре малките свине!!!
...кафета,фенклубове,триъгъ ници... и т.н....Първоначално написано от ATAKABG
И не си бил на нито 1 от тези случкиПървоначално написано от kolanass
![]()
Естествено,за какво ми е като имам двуядрен компютърПървоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
http://sportal.bg/news.php?id=132663Първоначално написано от ATAKABG
...Приказката продължава..
Интересува ли ме?Ставаш като "българчето",не споделяй личните си преживявания!Първоначално написано от ATAKABG
МммДа над 5000 мненияПървоначално написано от ATAKABG
![]()