- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как е новият ви клас...?
в началото се ужасих, щото на пръв поглед изглеждаха некви ужасни зубъри...сега вс е ок, като се опознахме малко по-добре...се някак ще изкарам тая година, догодина пак в различен клас![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Може и по-добре,но пак съм доволен!
amii kfo da vi kaja ... 28 momi4eta sme i 1 mom4e.... 1 mom4eee![]()
padnah kat razbrah shtqh da se grumna... ina4e momi4etata me radvat..
oba4ee mn me e qd 4e e samo 1 mom4e... ii tooo zabelejete kakfo mom4e.. s dulga kosa ,diadema ne gleda futbol OMG!
Ми аз малко съм подминала 8ми клас (сега съм 11и) но ще кажа, че в 8ми като виядях новия клас ми се искаше да се върна в старото даскало![]()
Бяхме 4 момичета и 24 или 25 момчета (не помня вече) Единственото интересно беше че 3-те момичета бяха тризначки
![]()
Ами...то и по принцип в моето даскало има повече момичета.В моя клас от осмите паралелки имаме най-много момчета 7-8....Иначе е весело.Момичетата са готини,момчетата са смешни.Помагаме си взаимно...абе бива,бива.
![]()
PfFf,vs3 0sht3 n3 p0znavam n0viq si klas,n0 nqma t0lk0va razn0vidn0sti v stila.inach3 n3 sa l0shi,v uchilisht3t0 0bach3 ima mn g0tini pich0v3![]()
of em predi ne mojeh da gi gledam sega svikvamms tqh kefqt me no mai se polu4i pak delenie no 9 10 11 i 12 klas samo 4 godini zaedno trq ..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
az ne sum v nov klas ama si4kite sa razdeleni na hilqda grupi4ki
1viq im kriterii e stila
2riq cvqt na kosata
3tiq ocenki v u4ili6te![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
оффффффффффф докато ти го прочетаПървоначално написано от b3bsit0
а иначе класа ми е як ама в началото като го видях се шашнах
харесвам си ги![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
kolko vreme go pisa xhaxhahxaПървоначално написано от Dundy
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
отначало ми се сториха доста зле ама сега, много да диви и луди всички, готини са и момчетата и момичетата, има и няколко надуфки ама като характер са печени, има и доста пушачи ама пак са готини. Абе готин клас сме, днеска учителите се оплакаха от нас няколко пъти и казаха че сме най-невъзпитани от всички
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
хахахахахаххахахахаПървоначално написано от GoldeN_LoVe
![]()
ебати доброто
завиждам ти,честно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с бая мангали![]()
колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем
ми класа ми е забавен...някакъв луд такъв...естествено имаме някой друг зубър ма то не може без тях...първото мнение ми беше...защо само познатите ми се струват готинима то е норм...
(sun)
Че кфо им е лошото на пънкарите,металите и рапърите???Първоначално написано от badboy94
![]()
П.П.Аз съм ФлУбена в пънка![]()
![]()
аз много си се кефя на класа(8 клас съм).всички са много готини и естествени.никой не се надува или нещо такова.![]()
Има пушачи , ама и те са готини?Това разсъждение е на 2 клас дете!Първоначално написано от gabi_94
Те да не са по-различно от теб? Хора като хора!!!
По темата: В началото беше малко странно забелязах 2 пекани момичета и 1 пекано момче сега мисля , че са 2 пекани момичета и цял клас пекани момчета![]()
Мии ... кфо да кажа ... моя клас Рл333 .. просто мн яки хора ... задружни сме за сега ....
стария СЪКС !![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)