- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hard rock Metal i punk rock
Първоначално написано от exploitedteen
Т`ва звучи като мен преди 2-3 години.Дето Експлойтед и Уискас ми се подиграваха
Нооо...замисляйки се сега...наистина съм звучала адски тъпо.Така че нека момичето се развива-аз бях същото лайно,ама в крайна сметка открих истинската музика
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Днес пънкар, утре емо, другиден хаусър, ткиа са лапетата
А ве емотата да се таковат у таковата пънк са ми слушали...само замърсяват музиката,дет ги видя там ги бия![]()
тва са ми болна тема...
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
хахахааПървоначално написано от TinkerBeLL ;
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
az pyk si slusham tva koeto mi haresa i ne me ebe kvo si misli nqkoi v4erashen mirizlivec! ne mi puka za ni4ie mnenie (samo mnenieto na tezi koito me interesuvat) tei 4e po-dobre si spestete komentarite za tva kva muzika slusham, shtot nqma da spra da slusham muzikata koqto do sega sym slushala samo i samo zaradi nqkoi si neznaino ot kyde se vzel typak!i ako si mislite 4e mi e obidno zaradi vashite komentari...![]()
mmm nep... mnoo se lyjete smeq vi sa
ai prodyljavaite da vi vidq do kyde she stignete
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от karincety94
онаа пикла дет каза че секс пистолета са класика щот само тех си ги чула , а ти путко 13 годишна на кой викаш вчерашен кат миналата седмица ти е дошло
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Даже и тру не еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
awe da eba exploitedteen kuv ti e problema we samo se zaqjda6 egati otvorkoto seki 6te slu6a kvoto iska ako 6te 6e slu6at narodna muzika i 4alga nqma6 nikakvo pravo da obijda6 horata za6toto slu6at ne6to koeto ti ne slu6a6 da ebi u otvorkovcite i oneq deto predi sa pisali nae6 li kolko mi e pisnalo ot takiva kato vas da ebi u lapetata 6e vika6 na vnicite si we 6e slu6at horata kvoto 6tat pisna mi pfff![]()
![]()
![]()
Оле бахти лапето-гангстер дюд, експлойтед е прав почти за всичко, така че отивай се режи с бандата, щот е модерно
awe kuv vi e problema toq forum e da si pi6at kvoto 6tat horata a wie se zaqjdaite s nqkoi na va6ata vuzrast i kvo vi pre4i 4e horata slu6at punk samo mi kaji ot tva po4na problema a i pi4 leko sus obidite vijdam 4e si mnogo dobur s tqh ama zemi uvajavai mnenieto na drugite ne po4vai da se zaqjda6 vednaga nqma smisul i kvo samo pi6ete lapeta hodi ... 6tom taka e moderno lol ne vi razbiram nqma da vi se hva6tam nito puk drugite vie si obijdaite kolkoto iskate vse mi e taq
Да слушат бе,ти твърдиш че слушаш пънк,а exploitedteen ти обясни по малко по-груб начин,че си в голямата заблуда.Първоначално написано от badboy94
az ne slu6am punk drazni me metul i hard rok no az po4nah ot toq izraz повръщам върху теб, пънкарке i kvo kato SPORED TEBE E V ZABLUDA nqma zna4enie ako 6te 6te e nqma6e smisul ot obidi ama ti produljava6 i ne te interesuva kakvo si kazal a i kvo po malki sme i kvo tova ne zna4i 4e moje6 da ni obijda6 kakto i onq gora bla bla ne6to si za6toto e moderno imate gre6na predstava az nqmam ni6to ob6to s tova koeto pi6eteizlizam s priqteli igraem futbol basketbol mrazim emotata ;D nqmame ni6to ob6to s kvo kaza onq a da dyd gagnsteri tva e ama vie po4nahte problema deca sme imame si svoi predstavi za ne6tata drugo pokolenie e vsi4ko e razli4no tva e prosto ...
Пич, не те слуша главата, човека се опитва да ти каже, че тона което слушаш е комерсиален боклук, не метъл или пънк
Народно,Чалга,Punk,Metal,Rock,R&B,Tech o,BLACK,Disko,Опера и т.н.
Не знам какво ви е като го чуете ,о ще ви кажа че сте пълни го*на ;] това е само музика и ако слушаш чалга по това време обиждаш метал ако си метал обиждаш чалга..Па ето ме аз съм живия R.I.P. слушам всичко и ще ви кажа че тея убиди яко ме дразнят..Ако имате проблеми със "PUNK" и т.н. и емота(деот си режат ръцате) кажете ;]
You make me happy. ^^Първоначално написано от badboy94
Кой е казал да не слушат това, което им се слуша? Въпросът е, че някои си слушат лайната, а се хвърлят в А група.
Заеби, темата е яка. Продължавайте.