.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    e ne ti prekali ve4e abe kude jivee6 da ne si ot nqkoe selo we ? ili nqkoi ciganin 6toto mnogo obijda6 i dori ne spira6 kak ne sa te bannali we 4udno mi e mnogo

ei idiot hiparski zemi mlukni 4e na men mi pisna ve4e hodi igrai 6ah s maika si ili i napravi obqd i stiga si pisal tuka samo obijda6

Град
    Някъде по широкия свят...
    Леле,колко наредби вкарахте не е истина!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мога да ти кажа че съм помяр колкото си и ти щото ти слушаш някоя от тея помийки и си фръцкаш гъзето докато го слушаш.
    Много ме дразнат такива нацисти като теб бас лова че си роднина на Хитлер.

emi pi4 ne 4uva6 li toq kak govori ne moga da se zdurja

ribo sigurno a surdita na vsi4ki 6toto si slu6ala 50 godini lili ivanova i toni domitrova fa6ist samo znae6 da se durvi6 na vsi4ki ama tva e forum durvi se na nqkoi na tvoqta vuzrast taka i 6e te prebie jenkar4o izlizai malko s priqteli na sve6 vuzdoh sigorno si nqkuv vampir napravo prekali v tozi forum

Еми бих те помолил да се извиниш на сестричката му.И да си кажете мненията за този жанр музика.Бих ви черпил по биричка(за да се извините един на друг) ,но не ви знам дали сте 18+

Град
    Някъде по широкия свят...
    Оф сега сигурно и мен ще ме изядете жив,но по-добре да си го кажа, почти грам идея си нямам от подстиловете на пъка ,занм 3 групи(Ramones,Sex Pistols,Rancid) на кръст ,тъй че съветвам незапознатите с този стил, да не си отварят устата много, много ,защото ядосват хората ,които наистина разбират повече от тези стилове и групи.

Иначе ще съм благодарен ако някой ми даде малко инфо за хардкор и ой стилът,просто ми стана интересно какво точно представляват от хардкор групите знам само Cold Breath ,Agnostic Front ииии ,а да и Кокоша глава
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

ama ne e problema za tva be pi4 temata ne se kazva ISTINSKIQ PUNK temata e samo da pi6ete kvo slu6ate koi grupi ot tezi stilove oneq grupi se vidqt modern punk rock i tva e ama po4na tuka qko obijdane ot strana na ribata i tva e problema speret za tva i horata da si pi6at kvo slu6at .... sled malko onq pak 6te pi6e nqkoq druga obida i taka 6te si prodilji dosta dulgo

Мисля че ти пръв почна да обиждаш налево нея и така от там почна тази фантазия.Това че слуша PuNk не означава нищо..Красивичка си е като брат си и така..Всички сме еднакви(българи) и не мисля че е нужно голямо меле за да се извините един на друг..

Ами те не съ виновни че искат да поддръжават на големите каки и батковци..

toni ti si primeren 4ovek ;D uvajavam te

Не да ходите с глава нагоре и да се гордеете ,а не да се псувате като нецивилизовани роми.

MLUKNI BE TI NE SE SPIRA6 BE HODI SI SU6AI TAM KAKVOTO SLU6A6 I SI PEI POD DU6A AKO 6TE6 RAINA NE NI DREME NA NIKOI LIOHMAN TAKUV HODI I SE PRAVI NA G PRED NQKOI DRUG ZAQDLIVA RIBA AMA AZ NE OBIJDAM KATO TEB NIKOI TUK TOI TI PI6E DA SE SPRE6 I DA OVAJAVA6 MNENIETO NA VSI4KI A TI PRODULJAVA6 S TVOETO VAJNO DURVARSKO SAMO4USTVIE 4E SE BORI6 ZA LOL HAHA KAUZATA NA ISTINSKIQ PUNK TI NE SI 4OVEK BE TI SI NQKUV AWE NE ZNAM KAKVO DA KAJA PROSTO VSI4KI SPIRAME TI SI OBIJDAI TI IZLIZA^ TUPIQ V CQLATA SITUACIQ ARE TONI SPIRAME NQMA SMISUL TOQ NE RAZBIRA I TVA GLEDAI SEGA KAK PAK 6TE OBIJDA SLED MALKO I PAK SE PO4VA

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ами нормално е някой,който обича ИСТИНСКИЯТ ПЪНК да се изнерви като някви хлапета му се правят на голяма работа и заявяват,че слушат 'фалшив' пънк и са пънкари..
    haha ama i ti si sme6en koi kaza 4e slu6a tuk punk i 4e e punkar be hahahahahaha abe mnogo ste sme6ni be znae6 li kolko mi puka 4e toq si mislil 4e slu6a istinski punk dreme mi na h..q ama i prodiljava da spori 4e ne slu6ame istinski punk nie izob6to ne slu6ame samo nqkoi koito pisaha predi ami ako 6tat 6te slu6at mangalski punk ti ne se burkai kaza edin put 4e ne bil istinski punk s mnogo obidi pove4e ne ni trqbva da go kazva6 4uhme ti mnenieto nqkoi drug ima li da se zaqjda

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

Те още са на лайтмотива, че съм я обидил, защото е пънкарка...
    Мога да ти кажа че всеки има право каквото да си слуша..И че се правиш на голямата работа и т.н. не те прави никъв.Не си по голям от моя ранг и затова мисля че се караме безмислено.Punk си е PUNK и POP(Естрадна Музика) си е POP музика.

kude vidq obidi be samo ti obijda6 tuka

Мисля че може да спрем със смапа..Поне аз разбрах че няма да свърши тая работа...Това че няма Кирлица си го прави Българче и мога да кажа че даваш 2 причини които са впрочем 1(че няма кирилизатор).

aaa neee hahahaha stava6 za cirk deto obijda gramotno az spiram da pi6a 4e 6e se pukna ot smqh 6e pokaja foruma na nqkoi hora na nqkude tvoqta vuzrast da se posmeem zaedno ahahaha na men ne mi puka kakvo govori6 ne znam dali na nqkoi mu puka prosto si sme6en i tva e az prosto spiram s takiva hora nqma smisul da govori6 haha po cql den sigurno si v foruma i se zaqjda6 s vsi4ki za6toto si nqma6 priqteli i si surdit are bb na vsi4ki pi6ete lubimite si grupi i ako toq obidi o6te nqkoi ne se vruzvaite toi e surdit batko koito nqma kvo drugo da pravi

Добре мисля че се разбрахме..Happy End

П.П.Искам да кажа че с латиница всичко е грешно и не мисля че с нея може да докаже че няма да допусне пунктуационна грешка.

Цитирай Първоначално написано от taxi
    Добре мисля че се разбрахме..Happy End

П.П.Искам да кажа че с латиница всичко е грешно и не мисля че с нея може да докаже че няма да допусне пунктуационна грешка.
    ne sme se razbrali utre 6te prodilji nali vidq a i produljava da se zaqjda nqma krai ama az nqma da pi6a ;D ne mi puka mnogo po golqm e ama pak se zaqjda ne zn za6to ne spre are bb

Ем както си искате..Другия път не ме викай за малки работи ;] това че съм хакнал знаеш кой(не е за публични места) не означава че ще се занимавам с убиди и т.н. ,но все пак (24/7) :]

Тони е хакер, който не се занимава с Убиди

e ne ti se osra prosto az spiram da pi6a tuk ne znam za koi put go kazvam ama ti prosto ne 4uva6 nie kakvo kazvame i sega pak 6te po4ne6 s obidi nali samo kato go pro4ete6 i vednaga nali na men ne mi puka dano moderatora skoro q iztrie taq tema i da nqma s koi da se obijda6 a ti 6e si nameri6 s toq harakter

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си